Johtaminen tänään ja tulevaisuudessa, 28.-29.11.2024

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.11.2024.

HENKILÖTIEDOT



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Osallistumismaksu

Johtaminen tänään ja tulevaisuudessa 2 pv 530,00 657,20
Johtaiminen tänään ja tulevaisuudessa 5 op 1525,00 1891,00



Lisätiedot

Olen alumni
Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon).
Mistä aiheesta haluaisit saada lisää koulutusta?
Tiedoksi koulutuksen järjestäjälle

Maksutapa

Osallistumismaksu laskutetaan lähipäivien jälkeen.



*
*
*
*
*
*


Perumisehdot:

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisaikana. Peruminen tehdään sähköpostilla koulutuksen sihteerille. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, kuitenkin ennen koulutuksen alkua, laskutetaan asiakkaalta perumismaksuna 50 % koko koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkamista veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Mikäli ilmoittautuminen on tehty virallisen ilmoittautumisajan päätyttyä (jälki-ilmoittautuminen) ja ilmoittautuminen perutaan tai opiskelija ei saavu koulutukseen osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan.

Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Perumisesta on ilmoitettava kirjallisesti koulutuksen sihteerille ja todistus toimitetaan suojatulla sähköpostilla.

Koulutus voidaan perua järjestäjän toimesta ilman, että siitä aiheutuu järjestäjälle maksuvelvoitetta.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.