Pakoteekki



Voit ilmoittaa tällä lomakkeella kaikkien osallistujien tiedot (max. 5 henkilöä).

ILMOITTAUTUMISTIEDOT



*
*
*
Muut Pakoteekkipeliin osallistujat
Ilmoita tässä itsesi lisäksi peliin osallistuvien nimet ja sähköpostiosoitteet
Pakoteekki järjestetään arkisin klo 8 - 20 välisenä aikana sekä tarvittaessa sovitusti myös viikonloppuisin. Ehdota tässä teille sopivaa aloitusaikaa (kesto n. 1,5 h). *

Osallistumismaksu

Alennuskoodi

Veroton Verollinen (alv 24 %) Kpl
Pakoteekki 300,00 372,00



Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon).
Mistä aiheesta haluaisit saada lisää koulutusta?
Tiedoksi koulutuksen järjestäjälle

Maksutapa

Osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen.



*
*
*
*
*

SOPIMUS- JA PERUMISEHDOT



Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen tapahtuman toteuttamisajankohtaa. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % tapahtuman hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu tapahtumaan, veloitetaan asiakkaalta tapahtuman hinta täysimääräisesti. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.


Tapahtuma voidaan perua järjestäjän toimesta ilman, että siitä aiheutuu järjestäjälle maksuvelvoitetta.


Yliopisto vastaa tapahtuman toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, tapahtumaan liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Tapahtumaan sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Tapahtumassa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/


Koulutuksen kieli on suomi.


Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään tapahtuman alkaessa.