Language Switch: Finnish Language Switch: English

Tohtoripromootio 2024

Ilmoittautuminen on sitova. Pienet muutokset ohjelmassa ovat mahdollisia.

HUOM! Jos pariskunnasta molemmat promovoidaan, on kummankin täytettävä oma ilmoittautumislomake (210 € + 45 €/huviretki).
Tällöin lomakkeen lopussa kohdassa "Lisää seuralaisesi (avecin) tiedot" ilmoitetaan pelkästään seuralaisen suku- ja etunimi plaseerauksia varten.

Promovendin tiedot

Ilmoita nimesi siinä muodossa, jossa haluat sen näkyvän promootiomatrikkelissa.


*
*
*
*
*
*
*
Erityisruokavaliot tai ruoka-aineallergiat

Haluan promootioon liittyvän viestinnän ja materiaalit *
Yhteystietojani saa käyttää Itä-Suomen yliopiston alumnitoiminnasta tiedottamiseen *

Tiedot matrikkelia varten

Täydennä seuraaviin tiedot, jotka saa osaltasi julkaista promootiomatrikkelissa.
Tiedekunta, jossa tohtoritutkinto on suoritettu
Syntymävuosi
Syntymäpaikka
Suoritetun tohtorintutkinnon lyhenne
Tohtorintutkinnon suoritusvuosi
Todistuksessa mainittu väitöskirjan tieteenala
Väitöskirjan nimi
Valokuva *

Osallistuminen promootiojuhlallisuuksiin

Promovendin tulee osallistua vähintään aktiharjoitukseen torstaina sekä promootioaktiin perjantaina.
Promootiotapahtumat ovat kutsuvierastilaisuuksia, joihin seuralaisesi on tervetullut. Lomakkeen loppuosassa voit ilmoittaa promootioaktin yleisöön joitakin läheisiäsi, ml. seuralaisesi.
Pukeutumisohjeita on noudatettava.
Veroton Hinta (alv 0%) KplPromootiotanssiaiset

Promovendi voi ilmoittautua promootiotanssiaisten esitykseen ja sitä edeltäviin tanssiharjoituksiin joko oman parin tai airuen kanssa. Harjoituksia pidetään Joensuussa keväällä 2024 helmikuun puolivälistä alkaen n. kerran kuukaudessa viikonloppuisin. Osallistuminen ei ole pakollista, vaan esitystä voi myös seurata yleisöstä.
Alustava ilmoittautuminen vanhojen tanssien harjoituksiin keväällä 2024 sekä esitykseen promootiotanssiaisissa Sokos hotel Kimmelissä perjantaina 7.6.2024. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin lisätietoa sähköpostitse. *

Promootioaktiin kutsuttavat läheiset

Tässä voit ilmoittaa läheisesi, jotka haluat kutsua seuraamaan promootioaktia. Mikäli joku vieraistasi ei käytä sähköpostia, voit laittaa kyseiseen kenttään oman sähköpostiosoitteesi ja välittää kutsun hänelle itse esim. paperille tulostettuna.
Voit kutsua perjantain promootioaktiin ainakin kolme (3) läheistäsi ml. seuralaisesi. Anna tässä yhden vieraasi / seuralaisesi sähköpostiosoite kutsun lähettämistä varten.
Anna tässä toisen vieraasi sähköpostiosoite kutsun lähettämistä varten.
Anna tässä kolmannen vieraasi sähköpostiosoite kutsun lähettämistä varten.
Mikäli haluaisit kutsua promootioaktiin useampia läheisiäsi, anna tässä heidän sähköpostiosoitteensa. Heille lähetetään kutsu, mikäli tilaa riittää.

Maksutapa

Vain verkkomaksu on mahdollinen.Tarkista tiedot ja lähetä ilmoittautuminen, minkä jälkeen siirryt verkkomaksupalveluun suorittamaan maksun. Maksettuasi tilauksen saat yllä mainitsemaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen ja kuitin suoritetusta maksusta.