Lahjoitus Itä-Suomen yliopistolle

Tällä lomakkeella voit tehdä lahjoituksen Itä-Suomen yliopistolle. Lahjoituksella tuetaan Itä-Suomen yliopiston  yliopistolain 2§:n mukaista toimintaa.

Lahjoitus maksetaan Paytrailin verkkomaksupalvelun avulla joko verkkopankissa tai yleisimmillä maksukorteilla. Saat lahjoituksesta sähköisen kuitin maksutapahtuman jälkeen.Yli 850 €:n lahjoituksista toimitamme lahjoittajalle lahjoituksen jälkeen allekirjoitettavaksi lahjakirjan. Tuloverolain (1535/1992) mukaan yhteisöjen tekemät 850 - 250 000 euron lahjoitukset ovat verovähennyskelpoisia.

Lisätietoja lahjoittamisesta Itä-Suomen yliopistolle: Yliopiston tukeminen


Rahankeräyslupa
Itä-Suomen yliopistolla on Poliisihallituksen myöntämä lupa rahankeräykselle. Lupa on voimassa toistaiseksi. Rahankeräysluvan numero on RA/2020/567. Poliisihallitus on myöntänyt luvan 15.5.2020.

Lahjoittajan tiedot*
*
*
*
*
*
*
*
*

Lahjoitettava summa

Lisää lahjoitettava summa.
Summa Summa
Lahjoitus 0,00Lahjoituksen kohdentaminen

Voit tehdä lahjoituksen yliopiston toimintaan yleisesti tai kohdentaa lahjoituksen tietylle koulutusalalle. Jos haluat kohdentaa lahjoituksen, valitse koulutusala.
Voit tehdä lahjoituksen yliopiston toimintaan yleisesti tai kohdentaa lahjoituksen tietylle koulutusalalle. Jos haluat kohdentaa lahjoituksen, valitse koulutusala.
Lahjoituksen tarkempi tai muu kohdentaminen

Lisätiedot

Yrityksen / Yhteisön nimi saa näkyä varainkeruuseen liittyvässä viestinnässä *
Lahjoitettu summa saa näkyä varainkeruuseen liittyvässä viestinnässä *
Lahjoituksen käyttötarkoitus saa näkyä varainkeruuseen liittyvässä viestinnässä *
Kaikki lahjoituksia koskevat tiedot (lahjoittaja, määrä, kohdentaminen) ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia. Itä-Suomen yliopisto raportoi vastinrahaan oikeuttavien lahjoitusten tiedot opetus- ja kulttuuriministeriölle syksyllä 2022.

Maksutapa

Vain verkkomaksu on mahdollinen.