Talouden johtaminen 21.-22.9.2022

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Talouden johtaminen -opintojaksolle 21.-22.9.2022
Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.9.2022.

Seminaarin (0,5 op) hinta ilman oppimistehtäviä on 550 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 682 €.
Seminaarin hinta sisältää lähiopetuspäivät, oppimateriaalit ja ohjelmaan merkityt kahvit.
 
Seminaarin (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Koulutuksen hinta
sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen
ohjauksen.Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit tarvittaessa tulostaa. Huomioithan, ettei vahvistusta toimiteta erikseen sähköpostilla.

Lisätietoa:

anna.hartikainen@uef.fi, 050 465 2054

Henkilö- ja työnantajatiedot*
*
*
*
*
*
*
*
*

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton Kpl
Osallistun koulutukseen ilman oppimistehtäviä (0,5 op) 682,00 550,00
Osallistun koulutukseen + oppimistehtävät (5 op) 1891,00 1525,00Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon)

Sopimus- ja perumisehdot

llmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdot *

Maksutapa

Voit maksaa osallistumismaksun laskulla, joka toimitetaan ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen.*
*
*
*