OVELLA - Ohjaus oppivelvollisuuden laajentuessa 2023

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit tarvittaessa tulostaa itsellesi. Huomioithan, että vahvistusta ei tule enää erikseen sähköpostilla.

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton KplLisätiedot

Työpaikan sijainti *
Työpaikan sijainti
Sukupuoli *
Sukupuoli
Työskentelen ensisijaisesti *

Pääasialliset tehtävät *

Kokemus alasi tehtävistä *
Kokemus alasi tehtävistä
Ikäryhmä *
Ikäryhmä
Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? MIkäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon).
Mistä aiheesta haluaisit saada lisäkoulutusta?


Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta 100 euron käsittelymaksu. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.