Monimutkaiset palvelupolut syksy 2022

Monimutkaiset palvelupolut -koulutus antaa sinulle keinoja kuvata ja kehittää asiakkaan palvelupolkua, joka voi kulkea fyysisessä ja digitaalisessa ympäristössä useamman eri toimijan tuottamana.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 18.8.2022, ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit tarvittaessa tulostaa itsellesi. Osallistujatiedote laitetaan yleensä noin kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautuneille välittömästi ilmoittautumisajan päätyttyä.
Yhteystiedot: suunnittelija Sanna Soppela p. 050 590 3766, sanna.soppela@uef.fi ja suunnittelija Maria Laukkanen p. 050 465 9104, maria.laukkanen@uef.fi

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton Kpl
Ilmoittaudun Monimutkaiset palvelupolut -koulutukseen 1.9. - 30.9.2022 1103,60 890,00Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta
Haluatko tietoa tulevista alaasi koskevista ajankohtaisista koulutuksista ja uutisista? *
Minua kiinnostaa ensisijaisesti
Asema organisaatiossa

Perumis- ja sopimusehdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumises-taan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdon *

Maksutapa

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä koulutuksen jälkeen.*
*
*
*
*
*