Eläinlääkärin juridiikan pätevöitymiskoulutus

Ilmoittautumisen jälkeen avautuu vahvistus, jonka voit tulostaa itsellesi. Saat ilmoittautumisvahvistuksen myös sähköpostiisi. Ilmoittautumisvahvistuksen mukana saat ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Tarvitset kirjautumista varten UEF-tunnukset, jotka tulee aktivoida ensin.

Koulutuksen aloittaminen kesäloma-aikana 2022:  
Heinäkuun aikana ilmoittautuneet saavat UEF-tunnuksen käyttöönsä ja pääsevät aloittamaan opinnot 3.8. Tämän jälkeen tulleet ilmoittautumiset käsitellään 16.8., jolloin lomakausi päättyy ja ilmoittautumiset tästä eteenpäin käsitellään kerran viikossa.

Yhteystiedot: Suunnittelija Anne Keränen p. 050 309 2839, anne.keranen@uef.fi (lomalla 11.7.-1.8.2022) ja koulutussihteeri Timo Hyttinen p. 050 520 8069, timo.hyttinen@uef.fi (lomalla 4.7.-12.8.2022)

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton Kpl
Eläinlääkärin juridiikan pätevöitymiskoulutus (5 op) 460,00 370,97Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta
Haluatko tietoa tulevista alaasi koskevista ajankohtaisista koulutuksista ja uutisista? *
Minua kiinnostaa ensisijaisesti
Asema organisaatiossa

Perumis- ja sopimusehdot

Peruuttamisoikeus 14 vrk ei ole voimassa tässä digitaalisen sisällön verkkokauppaostoksessa, mikäli palvelun toimittaminen on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä. Hyväksymällä ehdot menetät peruuttamisoikeuden tässä tapauksessa.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumises-taan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdon *

Maksutapa

Lasku toimitetaan valitsemallasi tavalla sähköpostilla, postilla tai yrityksen verkkolaskuna kuukauden viimeisenä arkipäivänä.*
*
*
*
*
*
*