Erikoistuvan lääkärin ohjaus ja arviointi (3 op) kevät 2022



Tämä on ilmoittautumislomake Itä-Suomen yliopiston kliinisen lääketieteen yksikön ja Jatkuvan oppimisen keskuksen yhteistyössä järjestämään Erikoistuvan lääkärin ohjaus ja arviointi (3 op) -koulutukseen (ryhmä 8).

Koulutuspäivät keväällä 2022 (klo 9 -16): pe 25.3. etäyhteys (zoom), to 21.4. lähiopetus Kuopiossa, to 19.5. lähiopetus Kuopiossa, jos koronatilane niin sallii.

Koulutuksen suorittaminen edellyttää läsnäoloa koulutuspäivissä ja oppimistehtävien tekemistä. Lisäksi työskennellään itsenäisesti Moodle -oppimisympäristössä olevien aineistojen avulla.

STM:n rahoittama koulutus on osallistujalle ilmainen.


Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit tarvittaessa tulostaa. Huomioithan, ettei vahvistusta toimiteta enää erikseen sähköpostilla.

 

Koulutukseen on rajallinen määrä paikkoja, varmistamme paikkasi ilmoittautumisajan umpeuduttua. Lisätietoja koulutuksesta: suunnittelija Heli Kaarniemi, 050 322 8644, heli.kaarniemi@uef.fi ja suunnittelija Riitta Sutinen, 050 341 8524, riitta.sutinen@uef.fi

 

Henkilötiedot



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Asema organisaatiossa

Lisätiedot

Erikoisala *
Erikoislääkäriksi valmistumisvuosi *
Aiempi kokemus kouluttajana *
Aiemmin suoritetut pedagogiset/ohjaajakoulutukset *
Mahdolliset toiveet koulutuksen toteutuksen suhteen
Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat uutisaiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon)
Mistä aiheesta haluaisit saada lisäkoulutusta?

Perumis- ja sopimusehdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumises-taan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdon
Haluatko vastaanottaa tietoa Aducaten koulutuksista