Turvallisen lääkehoidon toimintakulttuuri

Henkilötiedot



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Veroton Verollinen (sis. alv 24%) Kpl
Turvallisen lääkehoidon toimintakulttuuri 499,00 618,76



Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon)
Mistä aiheesta haluaisit saada lisäkoulutusta?
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien lääkealan tilauskoulutuksia tai johtamisen ja henkilöstön kehittämisen teemaa *

Perumis- ja sopimusehdot

Verkkokurssille osallistumisen voi perua 14 kalenteripäivän sisällä ilmoittautumisesta, mikäli asiakas ei ole aloittanut verkkokurssin suorittamista. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta koulutuksen hinta kokonaisuudessaan peruutuksesta huolimatta, vaikka asiakas ei olisi aloittanut verkkokurssin suorittamista. Verkkokurssin suorittamisella tarkoitetaan sitä, että asiakas on kirjautunut saamallaan kurssiavaimella eLearn -oppimisympäristöön. Tällöin perumisoikeus ei ole enää voimassa. Mikäli tahdot perua ilmoittautumisesi, ota yhteyttä suunnittelusihteeri Anne Pennaseen, annemaarit.pennanen@uef.fi.
Verkkokurssi on suoritettavassa 6 kuukauden ajan opinto-oikeuden alkamisesta.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.

Hyväksyn perumis- ja sopimusehdot *

Maksutapa

Laskutus tapahtuu yhdessä erässä opinto-oikeuden alkamisen jälkeen.



*
*
*
*
*
*