LHKA erityispätevyyskoulutus (LHA-asiantuntijoille)

Henkilötiedot



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Veroton Verollinen (sis. alv 24%) Kpl
LHKA erityispätevyyskoulutus 1649,00 2044,76



Lisätiedot

Olen osoittanut LHA-osaamisen *
Olen suorittanut Farmasistin dokumentointi ja kommunikointi -verkkokurssin *
Sain tiedon koulutuksesta

Mistä aiheesta haluaisit saada lisäkoulutusta
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä koskien lääkealan tilauskoulutuksia tai johtamisen ja henkilöstön kehittämisen teemaa
Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon)

Perumis- ja sopimusehdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 30 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistuminen keskeytetään koulutuksen alkamisen jälkeen, ei jo laskutettuja eriä palauteta ja lisäksi peritään 30 % jäljellä olevan koulutuksen hinnasta. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.

Opintojen hinta on opiskeluoikeusajalta (siihen saakka, kun opinnot on suoritettu, max. 2 vuotta opiskeluoikeuden alkamisesta)  1 649 euroa + alv (Farmasistin dokumentointi ja kommunikointi -verkkokurssin suorittaneilla 1 600 euroa + alv). Mahdollinen jatkoaika opiskeluun on maksullista (pois lukien terveydentilasta/sairastumisesta johtuvat poissaolojen aiheuttamat jatkoaikatarpeet). Jatkoaikaa  myönnetään yhdeksi lukukaudeksi kerrallaan (max. 3 kertaa) hintaan 412,25 € + alv (Farmasistin dokumentointi ja kommunikointi -verkkokurssin suorittaneilla 400 euroa + alv). Ensimmäinen jatkoaika täsmätään ja hinnoitellaan opiskeluoikeusajan päättymisestä kuluvan lukuvuoden loppuun tapauskohtaisesti.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdot *

Maksutapa

Laskutus tapahtuu neljässä erässä, 412,25 € + alv 24 %, verollinen hinta 511,19 € / erä. Ensimmäinen erä laskutetaan opiskeluoikeuden alkamisen jälkeen ja 3 seuraavaa erää 4 kuukauden välein.



*
*
*
*
*