Vaikuttavuutta arkipäivän terveydenhuoltoon – syöpätautien vaikuttava hoito -verkkokoulutus





Saat vahvistuksen ilmoittautumisen vastaanottamisesta sähköpostiin. 

 

Henkilötiedot



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Veroton Verollinen (sis. alv 24%)
Vaikuttavuutta arkipäivän terveydenhuoltoon – syöpätautien vaikuttava hoito -verkkokoulutus 99,00 122,76



Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko tilata uutiskirjeen? Mikäli haluat, valitse sinua kiinnostavat aiheet alla olevasta valikosta (voit valita useamman vaihtoehdon).

Tiedoksi koulutuksen järjestäjälle (esim. koulutustoiveet)

Maksutapa




*
*
*
*
*


Verkkokoulutukseen osallistumisen voi perua 14 kalenteripäivän sisällä ilmoittautumisesta, mikäli asiakas ei ole aloittanut koulutuksen suorittamista. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta koulutuksen hinta kokonaisuudessaan peruutuksesta huolimatta, vaikka asiakas ei olisi aloittanut koulutuksen suorittamista. Verkkokoulutuksen suorittamisella tarkoitetaan sitä, että asiakas on kirjautunut saamallaan kurssiavaimella eLearn Moodle oppimisympäristöön. Tällöin perumisoikeus ei ole enää voimassa. Mikäli tahdot perua ilmoittautumisesi, ota yhteyttä suunnittelusihteeri Anne Pennaseen, annemaarit.pennanen@uef.fi.
Verkkokurssi on käytettävissä siihen saakka kunnes opinnot on suoritettu, kuitenkin enintään 6 kuukautta opiskeluoikeuden alkamisajankohdasta lukien. Tieto opiskeluoikeuden alkamisajankohdasta lähetetään ilmoittautuneen sähköpostiin.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumises-taan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.