Kliinisen lääkehoidon asiantuntija -koulutuskokonaisuus


Koulutus on kokonaan uusi 25 opintopisteen laajuinen täydennyskoulutuskokonaisuus farmasisteille.

Uuden koulutuksen tarkoituksena on antaa Lääkehoidon arvioinnin -asiantuntijuuden lisäksi osaaminen kehittää toimintaympäristön lääkitysturvallisuutta entistä toimivammaksi kokonaisuudeksi.

 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua

  • Kliinisen lääkehoidon asiantuntija (KLA) -koulutuskokonaisuuteen (25 op)
  • Lääkitysturvallisuuden perusteet (LTA) -osioon (5 op)
  • Lääkehoidon arviointi asiantuntija (LHA) -koulutukseen (20 op)
  • LHA Practise -verkkokoulutukseen (5 op)

tai hakea

  • Kliinisen lääkehoidon asiantuntija -sertifikaattia ja Open Badge -osaamismerkkiä (Aducaten KLA, LHA ja LTA -koulutukset käyneet)
    HUOM! MAKSUTON! Lomake vaatii täytettäväksi laskutustiedot ja sopimus- ja perumisehtojen hyväksynnän. Tietoja ei kuitenkaan huomioida merkkiä myönnettäessä.


Ilmoittautumisen/haun jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit tarvittaessa tulostaa itsellesi. Huomioithan, että vahvistusta ei toimiteta enää erikseen sähköpostilla.

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Tiedostojen yhteenlaskettu maksimikoko on 10 Mt.

Ilmoittautuminen/haku ja osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton Kpl
1) Kliinisen lääkehoidon asiantuntija -koulutuskokonaisuus (25 op) 3968,00 3200,00
2) Lääkitysturvallisuuden perusteet (5 op) -osio 855,60 690,00
3) Lääkitysturvallisuuden perusteet (5 op) -osio Lääkehoidon arviointi -asiantuntijakoulutuksen (20 op) suorittaneille 607,60 490,00
4) Lääkehoidon arviointi -asiantuntijakoulutus (20 op) 3707,60 2990,00
5) Lääkehoidon arviointi -asiantuntijakoulutus Aducaten Lääkitysturvallisuuden perusteet -osion (5 op) tai Lääkitysturvallisuuden asiantuntija -koulutuksen (15) suorittaneille 3459,60 2790,00
6) LHA Practice (5 op) -verkkokoulutus Lääkehoidon kokonaisarviointi - (ennen vuotta 2012) ja/tai Osastofarmasian erityispätevyys -koulutuksen suorittaneille 607,60 490,00
7) LHA Practise (5 op) täydennyskoulutus Lääkehoidon arviointi -asiantuntijakoulutuksen muualla kuin Aducatessa suorittaneille 855,60 690,00
8) Kliinisen lääkehoidon asiantuntija -sertifikaatin ja Open Badge -osaamismerkin hakeminen 0,00 0,00LISÄTIEDOT

Ilmoittautumisen kohdat 3, 5 tai 6
Sain tiedon koulutuksesta

Voiko yhteystietojasi käyttää Aducaten koulutusten markkinointiin *
Asema organisaatiossa

Minua kiinnostaa ensisijaisesti

Perumis- ja sopimusehdot

Lääkitysturvallisuuden perusteet -osion ja LHA Practisen perumis- ja sopimusehdot:
Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Koulutuskokonaisuuksien perumis- ja sopimusehdot:
Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 30 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistuminen keskeytetään koulutuksen alkamisen jälkeen, ei jo laskutettuja eriä palauteta ja lisäksi peritään 30 % jäljellä olevan koulutuksen hinnasta. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdot *

Maksutapa

Laskutus tapahtuu Lääkitysturvallisuus -osion ja LHA Practisen osalta oppimisympäristön avautumisen jälkeen. Koulutuskokonaisuudet laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä, ensimmäinen erä oppimisympäristön avautumisen jälkeen ja toinen n. 4 kk:n kuluttua oppimisympäristön avautumisesta, kuitenkin ennen todistuksen myöntämistä.*
*
*
*
*
*