Lääkealan koulutuspäivät

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua lääkealan koulutuspäiviin. Päivissä käsitellään kunkin teeman oleellisimmat aiheet asiantuntijan johdolla ja ne järjestetään joko lähiopetuksena Tampereella tai etäopetuksena.

  • Deprescribing - alustava toteutusajankohta syksyllä 2021
  • Sydän- ja verisuonisairaudet, 29.1.2021
  • Laboratorioarvojen kliininen tulkinta, 25.3.2021
  • Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet, 6.5.2021


Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit tarvittaessa tulostaa itsellesi. Huomioithan, että vahvistusta ei toimiteta enää erikseen sähköpostilla.

 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton Kpl
Alzheimerin tauti ja muut neurologiset sairaudet 359,60 290,00
Laboratorioarvojen kliininen tulkinta 359,60 290,00
Sydän- ja verisuonisairaudet 359,60 290,00
Deprescribing 359,60 290,00Lisätiedot

Sain tiedon koulutuksesta

Voiko yhteystietojasi käyttää Aducaten koulutusten markkinointiin *
Asema organisaatiossa

Minua kiinnostaa ensisijaisesti

Perumis- ja sopimusehdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.
Koulutuksen kieli on suomi.
Hyväksyn perumis- ja sopimusehdot *

Maksutapa

Osallistumismaksu lähetetään koulutuspäivän jälkeen laskutustiedoissa ilmoittamaasi osoitteeseen.*
*
*
*
*
*