Kliinisen farmasian päivät - sanoista tekoihin, teoista tuloksiin

Toteutus etäyhteydellä

Koulutuspäivissä käsitellään kliinisen farmasian vaikuttavauutta ja ajankohtaisia kehityshankkeita sekä lääkitysturvallisia ratkaisuja lääketiedon siirtymiseen ja potilaan arjen turvaamiseen työpajojen kautta.

Ilmoittautumisen jälkeen sinulle avautuu vahvistus, jonka voit halutessasi tulostaa. Lähetämme sinulle myös noin viikkoa ennen koulutusajankohtaa osallistujakirjeen, jossa on tarkempaa tietoa käytännön järjestelyistä.


Lisätiedot: suunnittelija Jonna-Carita Kanninen, jonna-carita.kanninen@uef.fi, 050 477 0084Päivät järjestetään yhteistyössä Kliinisen farmasian seuran kanssa.

 Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Osallistumismaksu

Verollinen (sis. alv 24%) Veroton Kpl
Osallistumismaksu, 1 pv, early - bird 148,80 120,00
Osallistumismaksu, 1 pv 179,80 145,00
Osallistumismaksu, 2 pv 310,00 250,00
Osallistumismaksu, 2 pv, early - bird 272,80 220,00OSALLISTUMINEN

Osallistun *

LISÄTIEDOT

Sain tiedon koulutuksesta

Haluatko vastaanottaa Aducaten markkinointipostia *
Asema organisaatiossa

Minua kiinnostaa ensisijaisesti

Perumisehdot

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen
alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Hyväksyn perumisehdot *

Maksutapa

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä. Lasku toimitetaan koulutuspäivien jälkeen ilmoittamaasi laskutusosoitteeseen
*
*
*
*
*
*