DIALOGI - ELÄMÄ POIKKEUSAJAN SUOMESSA

(muihin dialogeihin ilmoittautuminen viimeistään kahta päivää ennen ajankohtaa)


Ajankohdat (sisältö kaikissa ajankohdissa sama)

25.9.2020   klo 9 - 11
22.10.2020 klo 13 - 15
11.11.2020 klo 13 - 15
8.12.2020  klo 13 - 15

Kutsumme Sinut mukaan dialogiseen keskusteluun, jossa käsittelemme aihetta elämä poikkeusaikana ja sen jälkeisessä Suomessa. Käsittelemme aihetta johtamisen ja esimiestyön näkökulmasta.

Mitä elämä poikkeusajan Suomessa tarkoittaa johtajille ja esimiehille?

Poikkeusaikojen dialogit tarjoavat kansalaisille ja yhteisöille mahdollisuuden käydä rakentavaa keskustelua poikkeusaikojen paineessa.

Tavoite on tarjota osallistujille turvallinen rakentavan keskustelun paikka elämästä poikkeusajan jälkeen ja saada esiin kuinka suomalaiset näkevät tulevaisuuden poikkeusajan jälkeisessä maailmassa.

Keskustelut ovat Valtionvarainministeriön koordinoimia. Niistä tehdään yhteenvedot Poikkeusajan dialogi -sivuille. Koonnit tehdään nimettöminä.

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake, jos tahdot osallistua dialogiseen keskusteluun. Merkitse mihin keskusteluun tahdot osallistua.

Keskusteluihin osallistutaan etunimellä. Yhteen keskusteluun pääsee 7 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä (minimi 3).

Keskustelu toteutetaan tietoturvallisella Zoom-sovelluksella ja tarvitset siihen nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, pädin tai älykännykän. Zoom-tapaamiseen pääset klikkaamalla linkkiä, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse viimeistään edeltävän päivän aamuna.

 
Parhain terveisin

Annamari Lastunen, Arttu Puhakka
UEF Aducate
etunimi.sukunimi@uef.fi

Henkilötiedot*
*
*
*

Lisätiedot

AJANKOHTA

Osallistun seuraavaan dialogiin *

MUUT TIEDOT

Sain tiedon koulutuksesta

Yhteystietojani saa käyttää Aducaten koulutusten markkinointiin
Minua kiinnostaa ensisijaisesti

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"