Kokoomuksen puoluekokous 2024, majoitusvaraus

Tampere-talo

Tämän verkkokaupan kautta voit varata majoituksen hotellista riippuen joko 13.-16.6. tai 14.-16.6. Jos haluat varata huoneen muille öille, ota yhteyttä: pco@taloevents.fi. Voit tutustua majoitustarjontaan ilman henkilötietojen täyttämistä "Hae majoituksia" -painikkeen kautta.

Majoitukset varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varauslomakkeella näkyy ajankohtainen tilanne vapaana olevista majoitusvaihtoehdoista. Samalla varauksella voi varata useamman huoneen. Mikäli et löydä etsimääsi majoitusta sähköiseltä lomakkeelta, on ko. majoitus jo täyteen varattu.

Hinnat on ilmoitettu per huone per viipymä. Varauksen yhteydessä maksetaan kaikki yöt eli koko majoitus.

Lisäksi veloitetaan palvelumaksu 24,80 € per varaus.

Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Aamiainen sisältyy majoitushintaan. Hinnat on annettu per huone sisältäen arvonlisäverot (majoitus 10%, aamiainen 14%, palvelumaksu 24%). Arvonlisäveroerittely näkyy laskussa.

Majoitusvaraukset laskuttaa Kongressitoimisto Talo Events Oy (y-tunnus 3374395-1).

Hinnat eivät oikeuta kanta-asiakasohjelmien pisteisiin tai etuihin. Hinnoista ei makseta bonuksia eikä myönnetä alennuksia.

Lisävuoteita on saatavana rajoitetusti. Lemmikin voi tuoda osaan huoneista lisämaksulla. Osassa hotelleista on maksullinen pysäköinti. Lisätiedot ja hinnat hotellien omilta sivuilta.

Huone on saatavana tulopäivänä klo 15.00 alkaen ja on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 ellei muuta mainita.

Nimet ja nimenvaihdot: Jos haluat vaihtaa jo tehtyyn varaukseen majoittujan nimen, ilmoita siitä kongressitoimistoon (pco@taloevents.fi) mahdollisimman pikaisesti.

Yhteystiedot  Kaikki majoituksia koskevat ilmoitukset, muutokset ja kirjeenvaihto pyydetään lähettämään sähköpostitse kongressitoimisto Talo Eventsille osoitteeseen pco@taloevents.fi.

Tapaamisiin Tampereella!

Kongressitoimisto Talo Events Oy

sähköposti: pco@taloevents.fi

puh. 03 233 0400 (ma-pe klo 9-15.00)

www.taloevents.fi

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
Majoitusvaraukset: Anna aikaväli, jolle tarvitset majoituksen; lopullisen huonemäärän voit antaa huonekohtaisesti, kun valitset haluamasi huoneen haluamastasi hotellista.

Varaukset

Veroton Verollinen
Palvelumaksu 20,00 24,80Laskutustiedot
Tarkista varauksesi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Vahvista"

Varaus- ja peruutusehto:
Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Kongressitoimistolla on oikeus peruuttaa majoitusvaraus, ellei sitä ole maksettu laskun eräpäivään mennessä.

Voit tutustua Talo Events Oy:n tietosuojaselosteeseen täällä.
Majoituslistoissa hotelleille toimitetaan majoittujan nimi ja tarvittaessa yhteystiedot.


HUOM! Huomioithan, että varauksesi on vahvistettu vasta, kun olet maksanut varauksesi. Laskun maksamatta jättäminen ei automaattisesti peruuta varausta vaan peruutukset ja muutokset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen pco@taloevents.fi.