Lähetyshiippakunnan naistenpäivät 2024

Kiponniemen toimintakeskus

Vapaat paikat: 56

 
 
 kuva

Osallistujan tiedot



*
*
*
*
*
*
*
Tietosuojat

Tilaukset

Valitse alla olevasta tuotevalinnasta ne tuotteet, jotka sopivat sinulle. Jos tulet koko viikonlopun ajaksi mukaan, valitse silloin sekä majoitus että ruokailupalvelut viikolopun ajaksi. Jos sen sijaan tulet vain joko lauantaiksi tai sunnuntaiksi, valitse silloin jompi kumpi näistä. Päiväkävijän hintaan ei sisälly majoitusta.

Jos tarvitset liinavaatesettiä tai erityisruokavaliota, valitse nämä tarvittaessa. Huomaathan, että erityisruokavaliot tehdään vain niitä tarvitseville ja tilaaville. Ne löytyvät omasta linjastostaan.

Valitse Tuote Veroton Verollinen Kpl
Koko viikonlopun mukana olijat
Majoitus 1 hengen huoneessa 113,64 125,00
Majoitus 2-4 hengen huoneessa 68,18 75,00
Ruokapalvelut koko viikonloppuun osallistuja 61,40 70,00
Päiväkävijät (ei sisällä majoitusta)
Päiväkävijät lauantai 39,47 45,00
Sunnuntain lounas ja messu 21,93 25,00
Lisäpalvelut
Erityisruokavalio 17,54 20,00
Liinavaatteet 9,56 12,00



Lisätiedot

Lisää tähän laatikkoon allergiatietosi ja muut mahdolliset toiveet Kiponniemelle.

Laskutustiedot

Voit maksaa tapahtuman heti pankin tai kortin kautta Paytrailin palvelussa. Voit myös valita Lasku sähköpostiin -vaihtoehdon, jolloin lasku tipahtaa ilmoittettuun sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen.



MIkäli joku toinen (esim. seurakunta) maksaa osallistumisesi, täytä sen tiedot tässä.

Jos haluat ilmoittaa samalla kertaa jonkun toisen (ystävän/kaverin yms.) samaan tapahtumaan, paina "lisää osallistuja" -nappulaa ja kirjaa ystävän tiedot. Huomaathan muuttaa tuotteiden kappalemäärää Tilaukset-kohdassa sen mukaisesti, kuinka paljon ihmisiä ilmoitat mukaan. Yhdellä kertaa on mahdollista ilmoittaa kaikkiaan 5 osallistujaa. Kaikki maksut tulevat tässä tapauksessa samalle laskulle. Mikäli jokainen osanottaja haluaa oman laskun, kannattaa ilmoittautumiset tehdä yksitellen erikseen.
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Palautamme laskun kokonaissumman edellyttäen, että peruutuksesta on ilmoitettu kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua eli 13.9.2024 mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden periä puolet laskun kokonaissummasta. 


Peruutukset ja muut muutokset kiponniemi@svk.fi tai puhelimitse Kiponniemen asiakaspalveluun: 040 772 2844. Voit tehdä perumisen myös Asiakasportaalin kautta. Linkki portaaliin tulee sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Sitä kautta voit tehdä myös muutoksia omiin tietoihisi.


Jos tapahtuma peruuntuu, osanottajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mahdollisesti maksetut osanottomaksun palautetaan tässä tapauksessa täysimääräisesti.


Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot