Lähetyshiippakunnan miestenpäivät

Kiponniemen toimintakeskus

Vapaat paikat: 77

 
 
 kuva

Osallistujan tiedot*
*
*
*
*
*
*
Tietosuojat
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen Veroton Kpl
Majoituspalvelut 50,00 45,45
Ruokapalvelut 70,00 61,40Laskutustiedot

Voit maksaa tapahtuman heti pankin tai kortin kautta Paytrailin palvelussa. Voit myös valita Lasku sähköpostiin -vaihtoehdon, jolloin lasku tipahtaa ilmoittettuun sähköpostiin heti ilmoittautumisen jälkeen.MIkäli joku toinen (esim. seurakunta) maksaa osallistumisesi, täytä sen tiedot tässä.

Jos haluat ilmoittaa samalla kertaa jonkun toisen (ystävän/kaverin yms.) samaan tapahtumaan, paina "lisää osallistuja" -nappulaa ja kirjaa ystävän tiedot. Huomaathan muuttaa tuotteiden kappalemäärää Tilaukset-kohdassa sen mukaisesti, kuinka paljon ihmisiä ilmoitat mukaan. Yhdellä kertaa on mahdollista ilmoittaa kaikkiaan 5 osallistujaa. Kaikki maksut tulevat tässä tapauksessa samalle laskulle. Mikäli jokainen osanottaja haluaa oman laskun, kannattaa ilmoittautumiset tehdä yksitellen erikseen.
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Palautamme laskun kokonaissumman edellyttäen, että peruutuksesta on ilmoitettu kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua eli 13.1.2023 mennessä. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista pidätämme oikeuden periä puolet laskun kokonaissummasta. 


Peruutukset ja muut muutokset kiponniemi@svk.fi tai puhelimitse Kiponniemen asiakaspalveluun: 040 772 2844. Voit tehdä perumisen myös Asiakasportaalin kautta. Linkki portaaliin tulee sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Sitä kautta voit tehdä myös muutoksia omiin tietoihisi.


Jos tapahtuma peruuntuu, osanottajille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti sähköpostilla. Mahdollisesti maksetut osanottomaksun palautetaan tässä tapauksessa täysimääräisesti.


Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot