Language Switch: Finnish Language Switch: Swedish Language Switch: English

TRE-ohjaajien ja -ohjaajaopiskelijoiden kevätpäivät Kajaanissa

Kajaani Dance

Vapaat paikat: 67

Tervetuloa TRE-ohjaajien kevätpäiville la 25.3 - su 26.3.2023 Kajaaniin!

Tervetuloa syventämään omaa TRE-prosessiasi ja jakamaan TRE-ohjauksistasi nousseita ilmiöitä ja kysymyksiä. Päivien ohjelma koostuu Jyrki Rytilän ja Kirsi Törmin ohjaamasta TRE:stä sekä työnohjauksellisista keskusteluista.

Kevätpäivillä keskitymme interventioihin, sekä itseinterventioihin että kosketusinterventioihin. Lisäksi käymme päivien aikana läpi muutamia ”vagus-liikkeitä”, niitä voi jatkossa hyödyntää osana TRE-ohjauksia.

TRE kehittyy ja uusiutuu ajan mukana, pysy mukana! Suositus on, että päivität osaamistasi kahden vuoden välein joko kotimaisissa tai kansainvälisissä TRE-ohjaajille suunnatuissa koulutuksissa. Kevätpäivät on tarkoitettu TRE-ohjaajille ja -ohjaajakoulutuksessa oleville.

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen Veroton Kpl
Kevätpäivät
Kevätpäivät 25.–26.3.2023 Kajaanissa 248,00 200,00
Kevätpäivät lauantai 25,3.2023 Kajaanissa 124,00 100,00
Kevätpäivät sunnuntai 26,3.2023 Kajaanissa 124,00 100,00Laskutustiedot
*
*
*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. 


Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Sen jälkeen veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko maksu. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.


Jos kurssimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä ja kurssille on jonoa, maksamaton opiskelija poistetaan kurssilta ja paikka vapautuu jonottajalle. 


Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle kurssin peruuntuessa tai jos opiskelija ei voi osallistua kurssille tehdyn muutoksen takia (esim. kokoontumisaikojen muuttuessa).


Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia, osallistuminen voidaan siirtää toiselle koulutuspäivälle kerran.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen jyrki.rytila@me.com. Saat vahvistuksen, kun peruutus on hyväksytty. Huom! Kurssimaksun maksattamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.