Language Switch: Finnish Language Switch: Swedish Language Switch: English

TRE-ohjaajakoulutus, Moduuli 1, 25.-27.4.2023, Helsinki

Studio Kiskoteka

Vapaat paikat: 7


TRE-ohjaajakoulutuksen aloittava TRE Moduuli 1 -kurssi pidetään 25.–27.4.2023 Helsingissä. TRE Moduuli 1 on avoin kurssi kaikille TRE-harjoittelusta kiinnostuneille ja siihen voi osallistua myös ilman, että jatkaa TRE-ohjaajakoulutusta heti kurssin jälkeen.

Moduuli 1:
ti 25.4. klo 17.00–20.00
ke 26.4. klo 9.00–16.00 ja
to 27.4. klo 9.00–15.00 (Studio Kiskoteka)

Kolmen päivän Moduuli 1 -kurssi on kaikille avoin jatkokurssi TRE-aloituskurssille ja TRE:tä jo harrastaneille. Moduuli 1 -kurssin suorittamisen jälkeen voit aloittaa TRE-ohjaajakoulutuksen. Moduulin suoritus on voimassa yhden vuoden, tai kauemminkin, jonka aikana voit aloittaa TRE-ohjaajakoulutuksen.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun. TRE ei sovellu välittömästi leikkausten tai vakavien sairauksien, esim. sydäninfarktin tai syöpäleikkauksen/-diagnoosin jälkeen, epilepsiaa sairastaville, psykooseista tai skitsofreniasta kärsiville. TRE:n aloittamista ei suositella raskaana oleville. Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.


Tiedustelut: Jyrki puh. 040 558 6466. 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen Veroton Kpl
TRE-ohjaajakoulutus, moduuli 1
Mod 1 koulutuspäivät kertaajille 0,00 0,00
Mod 1 koulutuspäivät 595,20 480,00Laskutustiedot
*
*
*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. 


Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Sen jälkeen veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko maksu. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.


Jos kurssimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä ja kurssille on jonoa, maksamaton opiskelija poistetaan kurssilta ja paikka vapautuu jonottajalle. 


Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle kurssin peruuntuessa tai jos opiskelija ei voi osallistua kurssille tehdyn muutoksen takia (esim. kokoontumisaikojen muuttuessa).


Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia, osallistuminen voidaan siirtää toiselle koulutuspäivälle kerran.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen jyrki.rytila@me.com. Saat vahvistuksen, kun peruutus on hyväksytty. Huom! Kurssimaksun maksattamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.