Language Switch: Finnish Language Switch: Swedish Language Switch: English

TRE-jatkokurssi, kevät 2022

Studio Kiskoteka

Vapaat paikat: 9

TRE Finland tarjoaa nyt TRE:n harrastajille uutena monialaisen jatkokurssin kehollisiin menetelmiin.

TRE-harjoitteiden lisäksi voit syventää omaa prosessiasi kiskottelun, haukottelun ja muiden kehollisten menetelmien avulla. Ryhmässä työskennellessä eteneminen on joutuisaa ja sulavaa.

Kurssiin kuuluu kuusi tapaamiskertaa, kurssille otetaan 8 osallistujaa. Maskien käyttöä suositellaan ainakin alustavasti.

ti 25.1. klo 18.00–20.00
ti 8.2. klo 18.00–20.00
ti 22.2. klo 18.00–20.00
ti 8.3. klo 18.00–20.00
ti 22.3. klo 18.00–20.00
ti 5.4. klo 18.00–20.00

TRE-jatkokurssi on avoin kaikille TRE:tä jo harrastaneille. Se sopii myös ohjaajille ja ohjaajakoulutettaville.

Kurssille on ennakkovaatimuksena normaali fyysinen ja psyykkinen terveydentila joka sallii TRE-stressinpurkuliikkeiden tekemisen, liikunnan harrastamisen ja ryhmämuotoisen harjoittelun.

Jos olet epävarma oman sairautesi suhteen, juttele lääkärisi kanssa ennen aloittamista. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä.


Tiedustelut: Jyrki puh. 040 558 6466. 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen Veroton Kpl
TRE-jatkokurssi
Jatkokurssi, 6 kertaa 220,00 200,00Laskutustiedot
*
*
*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. 


Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Sen jälkeen veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko maksu. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.


Jos kurssimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä ja kurssille on jonoa, maksamaton opiskelija poistetaan kurssilta ja paikka vapautuu jonottajalle. 


Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle kurssin peruuntuessa tai jos opiskelija ei voi osallistua kurssille tehdyn muutoksen takia (esim. kokoontumisaikojen muuttuessa).


Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia, osallistuminen voidaan siirtää toiselle koulutuspäivälle kerran.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen mari.trefinland@gmail.com. Saat vahvistuksen, kun peruutus on hyväksytty. Huom! Kurssimaksun maksattamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.