Language Switch: Finnish Language Switch: Swedish Language Switch: English

Kiskoteka Primer

Studio Kiskoteka

Vapaat paikat: 1

Kiskoteka Primer!

Kiskotekan ensimmäinen valmistava viikonlopun koulutus Kiskoteka-ohjaajaksi aikovalle.

Syvennä omaa prosessiasi yhdessä ryhmän kanssa ottamalla käyttöön kehon luonnolliset voimavarat. Kiskoteka parantaa vireyttä ja purkaa jännityksiä.

Kurssi on itsenäinen koulutustapahtuma, jonka jälkeen voit halutessasi edetä Kiskoteka-ohjaajakoulutuksessa. Koulutuksen tueksi saat harjoitusmanuaalin ja muuta koulutusmateriaalia.
Saat myös kurssitodistuksen.

Kurssin opettajana toimii Kiskotekan kehittäjä, Jyrki Rytilä.

Koulutusajat ovat:
pe 29.10. klo 17–20
la 30.10. klo 9–16
su 31.10. klo 9-15

Tiedustelut kurssin sisällöistä: Jyrki jyrki.rytila(at)icloud.com tai 040 558 6466.

 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen Veroton Kpl
Kiskoteka Primer 248,00 200,00Laskutustiedot
*
*
*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. 


Osallistumisen voi perua kustannuksitta viimeistään 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Sen jälkeen veloitetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Jos poisjäännistä ei ilmoiteta viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko maksu. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.


Jos kurssimaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä ja kurssille on jonoa, maksamaton opiskelija poistetaan kurssilta ja paikka vapautuu jonottajalle. 


Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle kurssin peruuntuessa tai jos opiskelija ei voi osallistua kurssille tehdyn muutoksen takia (esim. kokoontumisaikojen muuttuessa).


Mikäli henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen oman sairastumisen tai loukkaantumisen takia, osallistuminen voidaan siirtää toiselle koulutuspäivälle kerran.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen mari.trefinland@gmail.com. Saat vahvistuksen, kun peruutus on hyväksytty. Huom! Kurssimaksun maksattamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on aina tehtävä kirjallisesti.

Tietosuojaselosteemme löydät täältä.