Palliatiivisen lääketieteen päivät 2023

Hilton Helsinki Kalastajatorppa


Palliatiiviset päivät ovat lääkärien koulutustapahtuma. Tapahtumaan voivat osallistua ainoastaan lääkärit, ilmoittautumalla osallistujana vahvistat olevasi lääkäri. Luennoitsijoita ja Toimihenkilöitä pyydetään ystävällisimmin ilmoittautumaan erillisellä lomakkeella.

Henkilötiedot

Täytä omat tietosi. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Erityisruokavalio (ruoka-aineallergiat voit ilmoittaa kohdassa "muu")

Tilaukset

Valitse Verollinen Veroton KplLisätiedot

Keräämme tietoa osallistujista seuraavien koulutusten suunnittelua varten

Palliatiivinen koulutuksesi? *

Onko sinulla palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys? *
Erikoisalasi? Voit valita useampia *

Lisäkommentit

Vapaa teksti lisäkommenteille

Laskutustiedot

Laskutus tapahtuu heti ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse lähetettävällä laskulla tai vaihtoehtoisesti myöhemmin lähetettävällä verkkolaskulla.

Mikäli haluat verkkolaskun, varmistathan, että olet täyttänyt vastaanottajan verkkolaskuosoitteen ja valinnut verkkolaskuoperaattorin. Jos et halua verkkolaskua, tilaa sähköpostilasku. Jos verkkolaskutiedot on väärin, lähetetään sähköpostilasku, jota ei voida vaihtaa jälkikäteen verkkolaskuksi.*
*
*
*
*
Mikäli haluat verkkolaskun, varmistathan, että olet täyttänyt vastaanottajan verkkolaskuosoitteen ja valinnut verkkolaskuoperaattorin. Jos et halua verkkolaskua, tilaa sähköpostilasku.

Olethan yhteydessä petra.auramo@palliatiivisenlaaketieteenyhdistys.fi, jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai sähköpostilaskua
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Osallistumismaksua ei palauteta, jos peruutus tehdään 1.11.2023 jälkeen. Peruutuksen voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen petra.auramo@palliatiivisenlaaketieteenyhdistys.fi. Linkki tapahtumaan on henkilökohtainen ja sen jakaminen eteenpäin on kiellettyä. Tietosuojaseloste | Suomen palliatiivisen lääketieteen yhdistys (palliatiivisenlaaketieteenyhdistys.fi)