Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maataloustieteen päivät 2024

Helsinki, Viikki


Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaa tiedotus@smts.fi ja lomakkeeseen liittyvissä ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyttä johannes.piipponen@aalto.fi 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Osallistun iltatilaisuuteen keskiviikkona 10.1. *
Posterisession jälkeen vapaamuotoinen iltatilaisuus, jossa tarjolla ruokaa ja juomaa.

Tilaukset

Ryhmäilmoittautumisessa valitse aina vain yksi osallistumismaksuvaihtoehto per henkilö. Osallistumismaksu valitaan kunkin henkilön tietojen kohdalla erikseen. Jäsenhinta on voimassa vain 31.12.2023 mennessä Maataloustieteellisen Seuran jäsenmaksun maksaneille henkilöjäsenille. Opiskelijahinta kandi-, maisteri- , AMK- ja toisen asteen opiskelijoille, EI jatko-opiskelijoille.
Valitse Tuote Veroton Verollinen
Osallistuminen, jäsen 145,00 145,00
Osallistuminen, ei jäsen 180,00 180,00
Osallistumismaksu, päätoiminen opiskelija (ei jatko-opiskelijat) 80,00 80,00Alennettu hinta on voimassa 10.12.2023 saakka, jonka jälkeen jäsenhinta on 180 euroa ja ei-jäsenhinta 220 euroa.Tiivistelmäjulkaisu julkaistaan sähköisessä muodossa tapahtuman verkkosivuilla ennen tapahtumaa. Hinnat ovat alv 0%, Maataloustieteellinen seura ry ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Laskutustiedot

Käytämme maksujen välittäjänä PayTrail-palvelua. Ilmoittautumismaksun voi maksaa luottokorteilla tai verkkomaksulla palvelun kautta. Emme lähetä verkkolaskuja.Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, Paina "Ilmoittaudu". Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi kuittauksen.

Ilmoittautumistiedot tallennetaan tapahtuman järjestäjän käyttöön.

Ilmoittautuminen on sitova.