Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maataloustieteen päivät 2022

Helsinki, Viikki


MAATALOUSTIETEEN PÄIVÄT SIIRRETÄÄN KORONARAJOITUSTEN VUOKSI KESÄKUUN 2022 ALKUUN

Ilmoittautumislomake on avoinna tapahtuman siirtämisestä huolimatta, mutta huomioithan että tapahtumaan liittyvät yksityiskohdat voivat muuttua siirtämisen seurauksena. Myös ennakkohinnan aikaraja siirtyy keväälle.

Tapahtumaan liittyviin kysymyksiin vastaa tiedotus@smts.fi ja lomakkeeseen liittyvissä ongelmatilanteissa voitte ottaa yhteyttä olli.niskanen@luke.fi

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Osallistun posterisessioihin
Posterisession yhteydessä järjestetään cocktail-tilaisuus

Tilaukset

Ryhmäilmoittautumisessa valitse aina vain yksi osallistumismaksuvaihtoehto per henkilö. Osallistumismaksu valitaan kunkin henkilön tietojen kohdalla erikseen. Jäsenhinta on voimassa vain 1.12.2021 mennessä Maataloustieteellisen Seuran jäsenmaksun maksaneille henkilöjäsenille.
Valitse Tuote Verollinen Veroton
Osallistuminen paikan päällä, jäsen 165,00 165,00
Osallistuminen paikan päällä, ei jäsen 200,00 200,00
Etäosallistuminen 65,00 65,00
Etäosallistuminen, jäsenet ja opiskelijat 45,00 45,00Alennettu hinta on voimassa 6.5.2022 saakka. Tiivistelmäjulkaisu julkaistaan sähköisessä muodossa tapahtuman verkkosivuilla toukokuun aikana. Hinnat ovat alv 0%, Maataloustieteellinen seura ry ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Laskutustiedot

Käytämme maksujen välittäjänä PayTrail-palvelua. Ilmoittautumismaksun voi maksaa luottokorteilla tai verkkomaksulla palvelun kautta. Emme lähetä verkkolaskuja.Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, Paina "Ilmoittaudu". Onnistuneesta ilmoittautumisesta saat sähköpostiisi kuittauksen.

Ilmoittautumistiedot tallennetaan tapahtuman järjestäjän käyttöön. Kongressin etäosallistumisen yhteistyökumppani on Prospectum Live, joka toimittaa ohjeet etäosallistumiseen.

Ilmoittautuminen on sitova. Palautamme osallistumismaksuja vain tilanteessa, jossa paikanpäällä järjestettävä tilaisuus on estynyt esimerkiksi alueellisen kokoontumisrajoituksen vuoksi. Tällöin etäosallistumisen ja varsinaisen suorituksen välinen erotus hyvitetään. Sairastapauksissa emme palauta osallistumismaksuja, kaikille osallistujille toimitetaan linkki etäosallistumiseen.