Language Switch: Finnish Language Switch: English

MARTIN KATZ – Master Class for singers and singer-pianist duos Summer 2024

Savonlinnan Musiikkiakatemia
Ole hyvä ja lisää cv (pdf-muodossa) henkilötietojen jälkeen kohdassa "Lisää tiedostoja".

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedostojen yhteenlaskettu maksimikoko on 5 Mt.

Markkinointilupa
Minulle saa lähettää sähköpostia Savonlinnan musiikkiakatemian tulevista koulutuksista. *

Tilastointitiedot

Koulutustausta *
Koulutustausta
Pääasiallinen toiminta *
Pääasiallinen toiminta
Ammattiala *
Ammattiala
Opintojen tarkoitus *
Opintojen tarkoitus
Sain tietoa tapahtumasta
Sain tietoa tapahtumasta

Lisätiedot

Musiikkitausta

Instrumentti *
Musiikillinen osaaminen *
Kurssiohjelmisto *
Linkki musiikkinäytteeseen:

Majoitus mestarikurssin aikana

Opiskelijoilla on mahdollisuus varata huone Musiikkiakatemian kautta. Majoitus pyritään järjestämään Savonlinnan keskustasta läheltä Musiikkiakatemian tiloja, ja huoneistoissa majoittuu pääsääntöisesti 2-4 opiskelijaa kerrallaan. Majoitusmaksu 40-60 € / yö riippuen asunnon koosta, varustelutasosta ja majoittujien määrästä. Majoituksen hinta sisältää liinavaatteet ja pyyhkeet. Asunnoissa jaetut wc-, kylpyhuone- ja keittiötilat. Majoitus on mahdollista varata kurssin aloitusta edeltävästä illasta kurssin päättymistä seuraavaan aamuun.
Kurssi alkaa ilmoitettuna aloituspäivänä klo 10.00 ellei erikseen toisin ilmoiteta ja päättyy päättymispäivänä n. klo 20.00.

Savonlinnaan voi matkustaa eri puolilta Suomea junalla, bussilla tai lentäen. Musiikkiakatemian henkilökunta järjestää kuljetukset Savonlinnan lentokentältä, bussi- tai juna-asemalta majapaikkaan, jos majoitut meidän kauttamme.
Tarvitsetko majoituksen mestarikurssin ajaksi? *
Arvoitu saapumis- ja lähtemispäivämäärä
Saako Savonlinnan Musiikkiakatemia ottaa ja käyttää minusta otettuja valokuvia ja/tai videoita? *
Osana Savonlinnan Musiikkiakatemian toimintaa kuvaamme still-kuva- sekä videomateriaalia tiedottamista, julkaisuja, markkinointia, mediaa, sosiaalista mediaa ym. akatemian toimintaa varten. Konsertit ovat julkisia tilaisuuksia, joista otettua kuvamateriaalia voimme julkaista ilman erillistä lupaa, mutta mestarikurssit ja muu oheistoiminta eivät kuulu vapaan julkaisun piiriin. Siksi ilmoitamme tästä ja annamme sinulle myös mahdollisuuden kieltäytyä kuvattavana olemisesta näissä toiminnoissa.

Musiikkiakatemian mediasisältöä tuottamassa työskentelee muun henkilökunnan lisäksi videokuvaaja. Suosittelemmekin, että tämän kyselyn lisäksi muistutat myös itse kuvaustilanteissa kuvaajiamme, jos et halua olla kuvattavana.

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Hae koulutukseen"