Suomen Kardiologisen Seuran syyskokous 2024

Messukeskus, Siipi
Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake. Pakolliset kohdat ovat merkitty *.

Ilmoittautuminen on onnistunut, kun näyttöruudulle tulee vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”)

Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen.
*Mikäli et saa näyttöruudulle em. viestiä, rullaa lomakkeen alkuun ja tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna). Muista painaa "Ilmoittaudu" painiketta lomakkeen lopussa uudelleen.
*Mikäli et saa automaattista vahvistusta sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota yhteyttä Seuran toimistoon maiju.pikkarainen@fincardio.fi.

Erillisiä vahvistuskirjeitä ei lähetetä ilmoittauduttaessa saadun sähköpostivahvistuksen lisäksi, joten ko. vahvistus kannattaa säilyttää.

Muutokset osallistumispäiviin tai peruutus tulee tehdä kirjallisesti maiju.pikkarainen@fincardio.fi, peruutusehdot kokouksen lisätiedoissa.

Huomioithan, että ilmoittautumislomake tulee täyttää loppuun yhden session aikana, lomaketietojen välitallennus ei ole mahdollista.

Henkilötiedot

Ole hyvä ja valitse alasvetolaatikosta asiakastyyppi (vain yksi).


*
*
*
*
*
*
Erityisruokavaliot

Koulutuksellinen pohja *
Koulutuksellinen pohja
Erikoisala (vain lääkärit)
Erikoistumisala (vain lääkärit)
Työpaikkakategoria *
Työpaikkakategoria
Työpaikkakategoria muu

Maksuperusteet

Tukijasymposiumit ovat yrityksien omaa ohjelmaa seuran tilaisuuden yhteydessä. Ilmoittautumalla tilaisuuteen annat luvan välittää perustiedot tukijasymposiumjärjestäjälle (nimi, titteli, työpaikka). Osa tukijasymposiumeista on lääkemarkkinointilain sallimasti ja ohjeistuksen mukaan kohdennettu ainoastaan lääkäreille.

Läppäklinikka osa II -pienryhmäkoulutukseen on paikkoja rajoitetusti ja paikka vahvistetaan erillisellä viestillä syyskuussa ilmoittautumisajan päätyttyä 15.9.
Valitse Veroton Verollinen Kpl



Sosiaalinen ohjelma

Iltatilaisuus to 3.10. klo 19.30 alkaen *
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki
Teemana: Shine like a diamond, pukukoodina: shining business casual

Matka- ja majoitusjärjestelyt

Lentovaraukset tulee tehdä Suomen Kardiologisen Seuran kautta tai sopia etukäteen toimiston kanssa omista varauksista. Voit ilmoittaa lento/juna toiveesi alla (pvm, toivottu aika) tai ottaa yhteyttä kurssi- ja toimistosihteeri Maiju Pikkaraiseen, puh. 050 592 1846, s-posti: maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Kts. matkakorvausohje, joka on toimitettu/toimitetaan sähköpostitse.

Majoitus korvataan kokouspäivien 2.-4.10. ajalta kokoushotellissa, 1 hengen standard -tason huoneessa. Perustellusta syystä voidaan korvata majoitus myös 1.-2.10. yöltä.

Mikäli matka- ja majoitussuunnitelmasi eivät ole vielä tiedossa, voit ilmoittaa ne jälkikäteen sähköpostitse Seuran toimistolle maiju.pikkarainen@fincardio.fi osoitteeseen. Pyydämme ilmoittamaan puuttuvat tiedot mielellään 1.9. mennessä, viimeistään 15.9. mennessä.
Matkajärjestelyt
Pyydän tekemään seuraavat matkavaraukset
Majoitus ajalle
Mahdolliset toiveet koskien majoitusta sekä järjestäjien tiedoksi/huomioitavaksi vapaat kommentit
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, Paina "Ilmoittaudu"