Suomen Kardiologisen Seuran syyskokous 2024

Messukeskus, Siipi
Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake. Pakolliset kohdat ovat merkitty *.

Ilmoittautuminen on onnistunut, kun näyttöruudulle tulee vahvistus ilmoittautumisen onnistumisesta (”Kiitos ilmoittautumisesta”)

Sähköpostivahvistus tulee automaattisesti heti onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen.
*Mikäli et saa näyttöruudulle em. viestiä, rullaa lomakkeen alkuun ja tarkista mahdolliset täyttämättömät kohdat lomakkeelta (näkyvät korostettuna). Muista painaa "Ilmoittaudu" painiketta lomakkeen lopussa uudelleen.
*Mikäli et saa automaattista vahvistusta sähköpostiisi, ole hyvä ja tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota yhteyttä Seuran toimistoon maiju.pikkarainen@fincardio.fi.

Erillisiä vahvistuskirjeitä ei lähetetä ilmoittauduttaessa saadun sähköpostivahvistuksen lisäksi, joten ko. vahvistus kannattaa säilyttää.


Muutokset osallistumispäiviin tai peruutus tulee tehdä kirjallisesti maiju.pikkarainen@fincardio.fi, peruutusehdot kokouksen lisätiedoissa.

Huomioithan, että ilmoittautumislomake tulee täyttää loppuun yhden session aikana, lomaketietojen välitallennus ei ole mahdollista.

Henkilötiedot

Ole hyvä ja valitse alasvetolaatikosta asiakastyyppi (vain yksi), jotta saat näkyviin ko. osallistujille avoimet ohjelmaosiot. Lääke- ja laiteteollisuuden edustajat voivat osallistua kokoukseen osallistujana ainoastaan, mikäli yritys toimii kokouksen tukijana tai näytteilleasettajana.


*
*
*
*
*
*
*
*
Erityisruokavaliot

Koulutuksellinen pohja *
Koulutuksellinen pohja
Erikoisala (vain lääkärit)
Erikoistumisala (vain lääkärit)
Työpaikkakategoria *
Työpaikkakategoria
Työpaikkakategoria muu

Maksuperusteet

Osallistumismaksu sisältää ko. päivän tieteellisen ohjelman ja tukijasymposiumit, näyttelyyn tutustumisen sekä ohjelmaan merkityt kahvitarjoilut. Oletusnäkymässä näkyvät yksittäiset päivähinnat. Todellinen osallistumismaksu päivittyy kokonaishintaan "Yhteensä" kohtaan valitessasi useamman osallistumispäivän. Ilmoittautumalla 18.8. mennessä osallistumismaksuun huomioidaan -10% early bird alennus. Laskuun huomioidaan automaattisesti hinnat ilmoittautumisajankohdan mukaan sekä alennukset (kunniajäsen tai eläkeläinen).

Tukijasymposiumit ovat yrityksien omaa ohjelmaa seuran tilaisuuden yhteydessä ja sisältyvät ko. päivän osallistumismaksuun; pelkkiin symposiumeihin (0 eur) ei ole mahdollista ilmoittautua. Ilmoittautumalla tilaisuuteen annat luvan välittää perustiedot tukijasymposiumjärjestäjälle (nimi, titteli, työpaikka). Osa tukijasymposiumeista on lääkemarkkinointilain sallimasti ja ohjeistuksen mukaan kohdennettu ainoastaan lääkäreille. Valitsemalla lomakkeen alussa Asiakastyypin näet alla olevassa tukijasymposium listassa vain ko. kohderyhmälle avoinna olevat symposiumit.

Läppäklinikka osa II -pienryhmäkoulutukseen on paikkoja rajoitetusti ja paikka vahvistetaan erillisellä viestillä syyskuussa ilmoittautumisajan päätyttyä 15.9. Pienryhmäkoulutus on maksuton syyskokouksen osallistujille.
Valitse Veroton Verollinen Kpl



Sosiaalinen ohjelma

Iltatilaisuus to 3.10. klo 19.30 alkaen *
Tapahtumatalo Bank, Unioninkatu 20, 00130 Helsinki
Teemana: Shine like a diamond, pukukoodina: shining business casual

Huomioitavaa /järjestäjien tiedoksi

Järjestäjien tiedoksi/huomioitavaksi vapaat kommentit

Laskutustiedot

Osallistumismaksun ainoa maksutapa on lasku. Mikäli maksat osallistumisen itse, paina kopio osoite henkilötiedoistani-painiketta. Saat näin laskun ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli laskun maksaja on työnantajasi tms. kirjoita hakukenttään organisaatiosi (hyvinvointialueen) nimi, järjestelmä ehdottaa sopivaa vaihtoehtoa. Valitse oikea vaihtoehto klikkaamalla. Muita laskutustietoja ei tarvitse täyttää. Jos haluat viitetiedoksi muuta kuin oman nimesi, täytä viite yllä yhteystietojen yhteydessä olevaan Laskutusviite-kenttään.



*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, Paina "Ilmoittaudu"

Peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen maiju.pikkarainen@fincardio.fi. Alla normaalit peruutusehdot.

Suomen Kardiologisen Seuran koulutustilaisuuksien peruutusehdot:
30 vrk ennen                    kuluton peruutus
29-14 vrk ennen               10 € peruutusmaksu
13-7 vrk ennen                 50 % osallistumismaksusta + 10 EUR peruutusmaksu
alle 7 vrk ennen kurssia   100 % osallistumismaksu, pois lukien lääkärintodistuksella osoitetut sairastapaukset, joiden kohdalla osallistumismaksu palautetaan kokonaisuudessaan.


Kokouspaikoille vahvistetaan tilausmäärät yleensä n. 2-3 viikkoa ennen tilaisuutta, joten tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista tulee järjestäjälle jo kuluja.


* Ilmoittautumalla koulutustilaisuuteen annat luvan tallentaa tietosi Suomen Kardiologisen Seuran koulutusrekisteriin.
Koulutusrekisteritietoja tullaan säilyttämään 10 vuoden ajan. Koulutusrekisterin tietosuojaseloste löytyy Seuran nettisivuilta.
Ilmoittautumisen yhteydessä annettuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.