SSLY syyskoulutuspäivät 2024 Turku

Logomo Turku

Osallistujaksi ilmoittautuminenSSLY:n koulutuspäivät on tarkoitettu Suomen Silmälääkäriyhdistys ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen, voit täyttää jäsenhakemuksen tästä linkistä.

Voit maksaa osallistumisesi verkkopankissa tai työnantajalaskutuksella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite sekä viitetieto ennen ilmoittautumistasi.


Omakustanteiset iltajuhlaliput
Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi koulutuspäiville, mutta ei iltajuhlaan, voit ostaa omakustanteisen iltajuhlalipun erillisellä lomakkeella. Lomakkeen löydät Silmälääkäriyhdistyksen nettisivuilta. Iltajuhlaliput on noudettava viimeistään perjantaina 4.10. klo 14.00 mennessä osallistujien ilmoittautumispisteestä.

Henkilötiedot

HUOM! Osallistuja, valitse asiakastyyppi-valikosta, oletko erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri vai kunniajäsen


*
*
*
*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Olen SSLY:n jäsen *
SSLY:n koulutuspäivät on tarkoitettu Suomen Silmälääkäriyhdistys ry:n jäsenille.
Mikäli et ole vielä yhdistyksen jäsen, voit täyttää jäsenhakemuksen tästä linkistä.

Osallistumistiedot

Valitse Veroton Verollinen
Iltajuhlat
Iltajuhlat (osallistuja) 50,00 50,00Lisätiedot

Osallistun linja-auto kuljetukseen Logomon ja Sokos Hotelli Seurahuoneen välillä

Laskutustiedot

Mikäli osallistumismaksun maksaa työnantaja, syötä/valitse tähän työnantajan laskutusosoite. Jos haluat sähköisen laskun, täytä yrityksen OVT-tunnus ja valitse pudotusvalikosta verkkolaskuoperaattori.
Tarkistathan, että laskutusosoite on varmasti oikein. OVT ja Välittäjän tietojen on molempien oltava oikein, sillä muutoin lasku on virheellinen eikä lähde eteenpäin. Hyvinvointialueet vaativat laskuun yleensä myös viitenumeron tai muun viitetiedon. Tarkistathan viitetiedon työnantajaltasi.

Mikäli maksat itse, valitse "Kopioi osoite henkilötiedoistani"

Maksutavan jälkeen hyväksy tietosuojaseloste. Tämän jälkeen paina Ilmoittaudu-painiketta, jolloin verkkopankki avautuu.*
*
*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Tietosuojaseloste