SSLY syyskoulutuspäivät 2022 Espoo, Dipoli

Koulutus: Dipoli, Aalto-yliopiston päärakennus, Otakaari 24, 02150 Espoo Iltajuhla: Hotelli Presidentti, Eteläinen rautatienkatu 4, 00100 Helsinki

Osallistujaksi ilmoittautuminenVoit maksaa osallistumisesi verkkopankissa tai työnantajalaskutuksella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi.


Omakustanteiset iltajuhlaliput
Voit ostaa iltajuhlalipun erillisellä lomakkeella. Lomakkeen löydät Silmälääkäriyhdistyksen nettisivuilta. Iltajuhlaliput on noudettava viimeistään perjantaina 23.9. klo 14.00 mennessä osallistujien ilmoittautumispisteestä.

Henkilötiedot

HUOM! Osallistuja, valitse asiakastyyppi-valikosta, oletko erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri vai kunniajäsen


*
*
*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Olen SSLY:n jäsen *

Osallistumistiedot

Valitse Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

Mikäli osallistumismaksun maksaa työnantaja, syötä/valitse tähän työnantajan laskutusosoite. Jos haluat sähköisen laskun, täytä yrityksen OVT-tunnus ja valitse pudotusvalikosta verkkolaskuoperaattori.
Tarkistathan, että laskutusosoite on varmasti oikein. OVT ja Välittäjän tietojen on molempien oltava oikein, sillä muutoin lasku on virheellinen eikä lähde eteenpäin.

Mikäli maksat itse, valitse "Kopioi osoite henkilötiedoistani"

Maksutavan jälkeen hyväksy tietosuojaseloste. Tämän jälkeen paina Ilmoittaudu-painiketta, jolloin verkkopankki avautuu.*
*
*
*
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Tietosuojaseloste