Pohjanmaan Teollisuus 2020

Seinäjoki Areena


Tervetuloa rekisteröitymään
Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan!

Täytä ilmoittautuminen ja tulosta pääsylippusi. Saat lipulle muovisen korttitaskun kun saavut tapahtumaan. Tällä lomakkeella voit myös ilmoittaa yrityksestä/työyhteisöstä muita osallistujia. Ilmoittautuminen on avoinna tapahtuman päättymiseen saakka. 

Turvallisuuden varmistamiseksi messupäivä on jaettu kolmeen lohkoon. Rekisteröitymisen yhteydessä sinun tulee valita sinulle sopivin vierailuajankohta. 

Pohjanmaan Expo Oy on Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsenyritys ja seuraa yhdistyksen laatimia turvallisuusohjeita. Ohjeet perustuvat messualan kansainvälisen kattojärjestö UFI:n suosituksiin ja niissä huomioidaan tarkasti THL:n ohjeet ja Aluehallintoviraston määräyksiä. 
Tutustu ohjeisiin tässä.

Tapahtuman järjestää Pohjanmaan Expo Oy.
Yhteistyökumppanit: Into Seinäjoki, Teknologiakeskus Merinova, Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät, Kosek ja Concordia.

LISÄTIETOJA:
www.pohjanmaanteollisuus.fi
info@pohjanmaanexpo.fi

HENKILÖTIEDOT

Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa lisäosallistujia yrityksestä/työyhteisöstä. Valitse alempana "lisää osallistuja".


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Mistä sait tietää Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumasta? *


LISÄTIETOJA

Tehtäväalue yrityksessä *

Hankintapäätösrooli *
Pohjanmaan Teollisuus uutiskirje

YHTEENVETO JA TIETOSUOJA

Tarkista tietosi ja lähetä ilmoittautuminen. Lippu lähetetään sähköpostiisi. Tulosta ja ota tapahtumaan mukaan!


Pohjanmaan Expo Oy:n tietosuojaseloste.