OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT RY

Jäsenyys kannattaa – liity jäseneksi

Oletko omaishoitaja tai kiinnostunut omaishoitoasioista? Tule mukaan toimintaan ja tapaamaan muita omaishoitajia. Saat tietoa, tukea ja virkistystä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan myös, jos sinua kiinnostaa omaishoitajien hyvinvointi ja aseman parantaminen. Vaikuttamistyö tarvitsee aina tekijöitä!

Liittymällä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäseneksi tuet tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi ja saat monipuolisia jäsenetuja. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kaikki omaishoitajat, niin omaishoidon tuen piirissä kuin sen ulkopuolella olevat, omaishoitajien läheiset tai kuka tahansa vapaaehtoistyöstä ja omaishoidosta kiinnostunut. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon.

Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsenenä saat:

  • Yhdistyksen Kortteeriuutiset-jäsentiedotteen kolme kertaa vuodessa.
  • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Omaishoitajaliiton julkaiseman Lähellä-lehden.
  • Omaishoitajaliiton vuosittaisen palveluoppaan omaishoitajille ja läheisille.
  • Lisäksi järjestämme paljon tilaisuuksia, joista saat arvokasta tietoa ja joihin voit tulla viihtymään.
  • Sähköpostina kuukausittaisen koonnin tulevista tapahtumista.
  • Yhdistyksen kuntosalivuoroja kuntosaleilla Oulussa.
  • Rokua-konsernin jäsenetuina: Omaishoitajan loma Rokualla - oma hyvinvointiloma vapaapäivien ajalle. Sisältää majoituksen 1-hengen huoneessa puolihoidolla, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön hintaan jäsenille: 65 €/vrk/hlö (norm. 76 €). Lomavaraukset: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200.
  • Lakitoimisto Omajuristi Oy:n laatimista asiakirjoista (esim. testamentti, edunvalvontavaltuutus, perunkirjoitus, avioehtosopimus, perinnönjakosopimus) 50 € alennus. Lisätietoja Pentti Seppänen p. 050 572 1940 tai pentti.seppanen@omajuristi.fi. 
  • Hoivatie tarjoaa seniorin kuntosalijäsenyyttä Heinäpään Vesperkodin kuntosalille alennuksella (Isokatu 88, 90120 Oulu). Alkukartoitus ja ohjelman teko 75 € (norm. 79 €), lisäksi kuukausijäsenyys 22 € (norm. 24 €). Lisätietoja Anne Rautiainen p. 050 3125 633.

Jäsenyhdistysten jäsenet saavat vaihtuvia rahanarvoisia etuja myös Omaishoitajaliiton yhteistyökumppaneilta. Lisätietoja saat Omaishoitajaliiton sivuilta.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2023, josta jäsenyhdistykselle palautuu 12,5 euroa ja 12,5 euroa on Omaishoitajaliitto ry:n osuus. Jäsenlasku tulee Omaishoitajaliitolta.

Toimintaamme voit halutessasi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja saat ajankohtaista tietoa omaishoidosta. Kannattajajäsenmaksu on 50 euroa tai enemmän, oman valinnan mukaan. Jäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Lue lisää kannattajajäsenyydestä.

 

Yhteystiedot*
*
*
*
*
Jäsenyyteeni liittyen:

Jäsenmaksu:

Hinta
Jäsenmaksut
Jäsenmaksu 25,00
Lähellä -lehti
Paperinen lehti 0,00
Sähköinen lehti 0,00


Jäsenehdot

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Lähetä"

Lue jäsenrekisteriseloste tästä