OULUN SEUDUN OMAISHOITAJAT RY

Jäsenyys kannattaa – liity jäseneksi

Oletko omaishoitaja tai kiinnostunut omaishoitoasioista? Tule mukaan toimintaan ja tapaamaan muita omaishoitajia. Saat tietoa, tukea ja virkistystä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan myös, jos sinua kiinnostaa omaishoitajien hyvinvointi ja aseman parantaminen. Vaikuttamistyö tarvitsee aina tekijöitä!

Yhdistyksemme on Omaishoitajaliiton jäsenyhdistys. Liitto on omaishoitajien edunvalvonta- ja tukijärjestö, joka toimii asiantuntijana läheistään hoitavien henkilöiden yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi sekä tukee erilaisin tavoin omaishoitotilanteessa olevia henkilöitä. Liiton 70 jäsenyhdistyksessä on noin 12 000 henkilöjäsentä.

Liittymällä Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäseneksi tuet tärkeää työtämme omaishoitajien hyväksi ja saat monipuolisia jäsenetuja. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kaikki omaishoitajat, niin omaishoidon tuen piirissä kuin sen ulkopuolella olevat, omaishoitajien läheiset tai kuka tahansa vapaaehtoistyöstä ja omaishoidosta kiinnostunut. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi liityt samalla myös valtakunnalliseen Omaishoitajaliittoon.

Oulun seudun omaishoitajat ry:n jäsenenä saat:

 • Yhdistyksen Kortteeriuutiset-jäsentiedotteen kolme kertaa vuodessa
 • Neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Omaishoitajaliiton julkaiseman Lähellä-lehden
 • Liiton vuosittaisen palveluoppaan omaishoitajille ja läheisille.
 • Omaishoitajien lomat- ja kuntoutusoppaan vuosittain.
 • Lisäksi järjestämme paljon tilaisuuksia, joista saat arvokasta tietoa ja joihin voit tulla viihtymään.
 • Yhdistyksen kuntosalivuoroja kuntosaleilla Oulussa
 • Jäsenkortilla voi ostaa Break Sokos Hotel Oulun Edenin kylpylälippuja jäsenhintaan 13€ (norm. 21€), perhelippu 40€ (norm. 59€). Avustaja pääsee ilmaiseksi. Aikuisten ja lasten yhteinen kylpy 30 min. sis. lasillisen mehua kylvyn yhteydessä, hyvinvointiosastolla jäsenhintaan 32€ S-etukortilla, ilman S-etukorttia 37€ (norm. 39€/42€).
 • Rokua-konsernin jäsenetuina: omaishoitajien liikuntavalmennus (49€/kk, norm. 55€). Kysy lisää ja varaa: sport@rokua.com tai soittamalla p. 040 650 8950.
  Sekä omaishoitajan loma Rokualla - oma hyvinvointiloma vapaapäivien ajalle. Sisältää majoituksen 1-hengen huoneessa puolihoidolla, kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön hintaan jäsenille: 65€/vrk/hlö (norm. 76€). Lomavaraukset: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200.
 • Caritas tarjoaa 10 % alennuksen lounashinnoista jäsenkorttia esittämällä (etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Lounasravintolat sijaitsevat Caritaksen palvelukeskuksissa: Caritas-Koti, Kapellimestarinkatu 2, 90140 Oulu. Caritas Matriiti, Valtatie 37, 90550 Oulu.
 • ODL tarjoaa seniorin kuntosalijäsenyyttä Heinäpään Vesperkodin kuntosalille alennuksella (Isokatu 88, 90120 Oulu). Alkukartoitus ja ohjelman teko 75 € (norm. 79 €), lisäksi kuukausijäsenyys 22 € (norm. 24 €). Lisätietoja Anne Rautiainen p. 050 3125 633.

Jäsenyhdistysten jäsenet saavat vaihtuvia rahanarvoisia etuja myös Omaishoitajaliiton yhteistyökumppaneilta. Lisätietoja saat Omaishoitajaliiton sivuilta.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuonna 2021, josta jäsenyhdistykselle palautuu 12,5 euroa ja 12,5 euroa on Omaishoitajaliitto ry:n osuus. Toimintaamme voit halutessasi tukea myös liittymällä kannattajajäseneksi. Kannattajajajäsenenä tuet yhdistyksemme toimintaa ja saat ajankohtaista tietoa omaishoidosta. Kannattajajäsenmaksu on 50 euroa tai enemmän, oman valinnan mukaan. Kannattajajäsenyys on voimassa vuoden kerrallaan. Lue lisää kannattajajäsenyydestä.

Kaikkien vuonna 2021 liittyneiden uusien jäsenten kesken arvotaan hyvinvointiloman Rokuan kylpylässä, kahdelle henkilölle, 2 vrk majoitus puolihoidolla, sisältäen kylpylän ja kuntosalin.

 

Yhteystiedot*
*
*
*
*
Jäsenyyteeni liittyen:

Jäsenmaksu:

Hinta
Jäsenmaksut
Jäsenmaksu 25,00
Lähellä -lehti
Paperinen lehti 0,00
Sähköinen lehti 0,00Laskutusosoite:
*
*
*
*

Jäsenehdot

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Lähetä"

Tutustu rekisteriselosteeseen.