Lahti - Suomen johtava ympäristökaupunki 2022

Lahti

TERVETULOA VIERAILULLE LAHTEEN

Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja valittiin ensimmäisenä suomalaisena kaupunkina Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodelle 2021. Lahden ympäristöosaamiseen on mahdollisuus tutustua esim. opastetulla kiertotalousteemaisella kaupunkikiertoajelulla tai yritysvierailuilla. Voit tiedustella myös asiantuntijapuheenvuoroja ryhmällesi. Pyydämme täyttämään tämän lomakkeen mahdollisimman huolellisesti, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Vierailijaryhmiä vastaanotetaan arkisin, asiantuntijoiden aikataulujen puitteissa. Huomaathan, että yritysvierailut on pääosin rajattu vain alan asiantuntijoille ja erityisryhmille ja tietyt yrityskohtaiset turvamääräykset sekä muut käytännöt rajaavat vierailumahdollisuutta. Tiedustelethan siis vierailua mahdollisimman hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kuukautta ennen toivottua ajankohtaa.

Koronatilanteen osalta seuraamme ja noudatamme viranomaisten ohjeita tapahtumien turvallisesta järjestämisestä. Henkilötietojasi käsitellään varauksen tallentamisesta ja palvelun toteuttamista varten tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste.

Organisaation ja ryhmän tiedot:*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Mistä teemasta olet kiinnostunut kuulemaan vierailullasi? (valitse yksi vaihtoehto) *
Jos valitsit muun asiantuntijapuheenvuoron, mistä teemasta haluaisit kuulla?
Tiedustele mahdollisuutta yritysvierailulle/asiantuntija puheenvuorolle seuraaviin kohteisiin:
HUOM! Vain ko. alan asiantuntijoille, lehdistölle ja muille erityisryhmille
Vierailun toivottu ajankohta (ensisijainen) *
Vierailun toivottu ajankohta (toissijainen)
Kieli *
Onko vierailuusi tarpeen varata aikaa tulkkaukselle? (Huomaattehan, että Lahden kaupunki ei vastaa tulkin järjestämisestä) *
Kerro lyhyesti organisaatiostasi ja vierailusi tavoitteista: *
Ryhmän henkilömäärä: *
Minkä sektorin toimijaa edustatte? *
Viesti järjestäjälle:
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Lähetä"