KUTSU | Tule tutustumaan Lahden seudun kokouskohteisiin ja elämyspalveluihin


Visit Lahti ja Lahden seudun kokouskohteet toivottavat sinut ja kollegasi tervetulleeksi tutustumiskäynnille.

Onko suunnitelmissasi jo valmiiksi jokin tietty tapahtuma, jolle etsit järjestämispaikkaa, mietitkö ideoita henkilöstön virkistyspäivälle tai kaipaatko muuten vaan uusia ajatuksia ja inspiraatiota tapahtumillenne? Kerro meille, mitä on mielessäsi niin rakennetaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva vierailuohjelma Lahden seudun upeisiin kohteisiin.

Tule yksin, kollegasi kanssa tai vaikka isommallakin porukalla. Valitkaa vain teitä kiinnostavat kohteet, teille sopiva ajankohta ja me hoidamme loput järjestelyt!

Hyviä vinkkejä vierailukohteiksi löydät alla olevasta linkistä:
Visit Lahti | Kokouselämyksiä kaikille aisteille

Visit Lahti ja kokouskohteet tarjoavat päivän ohjelman tarjoiluineen ja kuljetuksineen – tutustumiskäynti on sinulle ja kollegoillesi siis maksuton.

 

Lähetä vierailupyyntö täyttämällä alla oleva lomake

 

Tiedot*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Veroton Verollinen KplOta mieluusti kokouksia ja yritystapahtumia järjestävä kollegasi mukaan tutustumisvierailulle. Keitä muita ja montako henkeä teitä olisi tulossa?
Vierailun toivottu ajankohta

Vierailukohteet

Rakennamme tutustumispäivän ohjelman toiveidesi mukaan. Kerro meille, millaisiin kohteisiin tai palveluihin haluaisit tutustua. Alla kokoelma Lahden seudun kokous- ja majoituskohteita sekä ohjelmapalveluita. Voit joko valita niistä sinua kiinnostavat kohteet tai kertoa alla, millaista teemaa toivot vierailupäivälle?
Kerro meille vapaasti toiveistasi. Tai voit myös valita tietyt kohteet alla olevista vaihtoehdoista
KOKOUSTALOT
ERIKOISKOHTEET
KOKOUSHOTELLIT
ELÄMYKSET
KULJETUKSET
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "lähetä tiedot"