Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi Lahdessa


Vuosittain järjestettävä Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi tarjoaa paikan lastenkulttuuripoliittiselle keskustelulle ja se on oivallinen verkostoitumistilaisuus alan toimijoille. Lastenkulttuurifoorumin järjestämisestä vuonna 2021 vastaavat Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja Lastenkulttuurikeskus Efekti Lahdesta. 

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki (European Green Capital Award, EGCA) v. 2021 ensimmäisenä kaupunkina Suomessa. Lastenkulttuurifoorumin teemana on ympäristöystävällinen lastenkulttuuri ja taidekasvatus. Keskustelun aiheina mm. lasten ja nuorten ympäristö- ja ilmastoahdistuksen käsitteleminen taiteen keinoin ja lastenkulttuurin kestävä kehitys. Ohjelmaa on sekä suomeksi että englanniksi. Tarkempi ohjelma ja tiedot majoitusvarauksista osoitteessa https://lastenkulttuuri.fi/lastenkulttuurifoorumi/

Foorumi on kaksipäiväinen, josta ensimmäisen päivän ohjelma (ti 16.11.) on suunnattu liiton jäsenkeskuksille, lastenkulttuurin tekijöille ja toteuttajille, pedagogeille sekä yleisesti kaikille lastenkulttuurista ja kestävästä kehityksestä kiinnostuneille tahoille. Ensimmäinen päivä järjestetään Lahden Sibeliustalolla (Ankkurikatu 7, 15140 Lahti).

Foorumin avaa tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvinen klo 10. Avajaistilaisuuden ohjelmassa on myös Lahden kaupunginjohtajan Pekka Timosen terveiset, Lahden ympäristöpääkaupunkivuoden esittely, lastenkulttuurin kestävän kehityksen oppaan julkaisu sekä hurmaavia esimerkkejä elävästä lastenkulttuurista. Iltapäivällä jakaannumme alaseminaareihin ja illaksi foorumivieraille on tarjolla vapaamuotoinen iltatilaisuus asiaankuuluvine kulttuuriohjelmineen.

Foorumin toinen päivä (ke 17.11.) järjestetään Malskin tiloissa (Päijänteenkatu 9, 15140 Lahti). Jatkamme ympäristöteemojen käsittelyä ja pidämme Lastenkulttuurikeskusten liiton sääntömääräisen syyskokouksen (vain liiton jäsenkeskusten edustajille). Foorumivieraille tarjotaan myös ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua huhtikuussa 2022 avattavaan Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvaan (https://www.malvamuseo.fi/) – viisi kuukautta ennen virallisia avajaisia!

 

Tervetuloa Lahteen.

 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
*
*
*
Foorumin osallistumishinnat ovat seuraavat:

Kahden päivän osallistuminen: 25 e (jäsenkeskusten edustajat) ja 35 e (muut osallistujat)
Yhden päivän osallistuminen: 15 e (jäsenkeskusten edustajat) ja 20 e (muut osallistujat)

Hintaan sisältyy aamupäiväkahvit molempina päivinä. Lounas on tarjolla omakustannehintaan ti 16.11. Lahden Sibeliustalolla Ravintola Lastussa ja ke 17.11. Malskin bistrossa.
Olethan yhteydessä ravintoloihin suoraan varmistaaksesi erityisruokavalioosi sopivan lounaan.

Ravintola Lastu; https://www.ravintolalastu.fi/
Malskin bistro: https://malskinbistro.fi/

Erityisruokavaliot ja muut rajoitteet (aamukahveja ja illanviettoa varten)

Rekisteröinti

Valitse Tuote VerollinenLisätiedot

Saako nimesi ja tietosi julkaista foorumin osallistujien nimilistassa? Tietoja ei julkaista netissä *
Onko organisaatiosi Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen *
Haluan tilata lastenkulttuurin uutiskirjeen
Terveisiä järjestäjälle

Laskutustiedot
Tarkista tietosi ja tutustu alla oleviin ehtoihin. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

Tapahtuman varaus- ja peruutusehdot:

Osallistumismaksun voi perua kuluitta 15.11.2021 mennessä.
Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitetaan 100 %.
Mahdolliset sairaustapaukset katsotaan erikseen. Ethän tule sairaana tai oireisena paikalle.

Mikäli tilaisuus peruuntuu virallisten suositusten tai määräysten vuoksi, osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä.
Mahdollisissa no-show tapauksissa veloitetaan koko osallistumismaksun hinta.


Lahden seutu - Lahti Region Oy:n tietosuojalausekkeeseen voit tutustua täältä