KT-työnantajapäivät 2024

Oulun teatteri
KT-työnantajapäivät 2024 -tapahtuma järjestetään 13.-14.3.2024 ja tapahtumapaikka on Oulun teatteri, Oulu.
Ilmoittautuminen avautuu syyskuun 13. päivänä, 2023.
Ilmoittautumismaksu on 635 €/ henkilö. Ilmoittautuminen on sitova.

Ryhmäilmoittautuminen on mahdollinen ryhmille, joissa on vähintään neljä henkilöä samasta organisaatiosta.
Ryhmäilmoittautumisen osalta osallistumismaksu on 590 €/ henkilö. Ryhmäilmoittautumisessa valitaan ryhmän ilmoittajan rooliksi "Ryhmäilmoittautuminen". Yhdellä ryhmäilmoittautumisella voi ilmoittaa enintään kymmenen henkilöä.
 
Ilmoittautumisen voi maksaa suomalaisessa verkkopankissa tai laskulla (10 € laskutuslisä lisätään hintaan). Verkkolaskutuksen osalta tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ja osuvat oikeisiin kenttiin laskutuslomakeelle, sillä muutoksista veloitetaan lisämaksu.

Tapahtuman verkkosivut
 
 

Henkilötiedot*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet

Missä roolissa osallistut KT-työnantajapäiville? *
Osallistun kaupungin vastaanotolle, Oulun teatteri 13.3.2024 alkuilta *
Osallistun KT-jatkoille Radisson Blu, Toivo-ravintola 13.3.2024 *

Tilaukset

Valitse Tuote Veroton Verollinen KplLaskutustiedot
*
*
*
*
Ryhmäilmoittautuminen on mahdollinen, kun organisaatiosta osallistuu vähintään neljä henkilöä tai enemmän. Kaikki henkilöt on ilmoitettava samalla ilmoittautumislomakkeella. Samalla ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa enintään viisitoista henkilöä. Lisähenkilöiden rooliksi valitaan "Osallistuja". Lisää lisähenkilöt tähän.
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu"

PERUUTUSEHDOT


Rekisteröinti on sitova. Muutoksista ja peruutuksista on ilmoitettava Kongressitoimisto Konffa Oy:lle kirjallisesti osoitteeseen kt-tyonantajapaivat@konffa.fi. Jos rekisteröitymiseen (nimitiedot, laskutustiedot, lisäykset, tms.) tehdään ilmoittautumisen jälkeen minkäänlaisia muutoksia, peritään siitä 15 € suuruinen maksu/ muutoskerta.


Toimistomaksu 50 € veloitetaan kaikista perumisista. Viimeistään 12.2.2024 tehdyistä peruutuksista palautetaan osallistujalle koko maksettu osallistumismaksu (50 € toimistomaksu vähennetään). 13.2.2024 jälkeen tehdyistä perumisista palautuksia ei tehdä.


Ilmoittautuneen estyessä saapumasta tapahtumaan voi toinen henkilö samasta organisaatiosta osallistua tehdyn rekisteröinnin hinnalla, jolloin ilmoitus muutoksesta (veloitus 10 €) tulee tehdä osoitteeseen kt-tyonantajapaivat@konffa.fi

Tapahtuman osallistumismaksujen laskutus alkaa tammikuussa 2024.


Force Majeure: Terveydellisistä syistä tapahtuvien perumisten osalta voidaan maksettu ilmoittautumismaksu palauttaa kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan (50 € toimistomaksu vähennetään). Peruminen tulee ilmoittaa osoitteeseen kt-tyonantajapaivat@konffa.fi. 

Tietosuoja
Katso täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.