Language Switch: Finnish Language Switch: Swedish

Kuntamarkkinat 2023

Kuntatalo

Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava julkisen sektorin vuoden suurin foorumi. Tervetuloa mukaan 30. Kuntamarkkinoiden humuun!

Tapahtuma on ilmainen kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, kuntaomisteisten organisaatioiden (omistus 51 % tai enemmän) yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä seurakuntien edustajille. Tapahtuma on ilmainen myös kaikille Kuntamarkkinoiden kumppaniyritysten edustajille sekä Kuntatalolla työskenteleville.

Mikäli edustat jotain muuta organisaatiota tai osallistut tapahtumaan yksityishenkilönä, voit osallistua tapahtumaan maksamalla osallistumismaksun. Osallistumismaksullisen ilmoittautumisen löydät täältä. Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Kuntamarkkinoiden ohjelma järjestetään paikan päällä Kuntatalolla.

Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille 13.-14.9.2023 täyttämällä oheiset tiedot.

OSALLISTUJAN TIEDOT

Täytä tietosi ja valitse edustamasi taho. Jos et löydä edustamaasi tahoa listalta, ilmoittaudu tästä linkistä.


*
*
*
*
*
*
*
Olen: *
Mikäli olet kunnan tai kaupungin edustaja, asemasi on:
Edustamaani tahoa kuvaa parhaiten sektori: *


Osallistuminen

Voit ilmoittautua Kuntatalolle joko keskiviikkona tai torstaina tai molempina päivinä. Mikäli olet epävarma osallistumisestasi, ilmoittaudu molemmille päiville. Seuraamme turvallisuussyistä päiväkohtaista ilmoittautujamäärää.
Verollinen Veroton
Osallistun tapahtumaan Kuntatalolla keskiviikkona 13.9.2023 0,00 0,00
Osallistun tapahtumaan Kuntatalolla torstaina 14.9.2023 0,00 0,00Tarkistathan että antamasi tiedot ovat oikein. Paina sitten "Ilmoittaudu".

Tietosuojaseloste