Language Switch: Finnish Language Switch: Swedish

Kuntamarkkinat 2022

Kuntatalo


Kuntamarkkinat on suurin vuosittainen kunta-alan ammattitapahtuma. Toivotamme tervetulleiksi kaikki julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä näyttelykumppaneiden edustajat. Osallistuminen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä etukäteen. Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Voit ilmoittautua Kuntatalolle joko keskiviikkona tai torstaina tai molempina päivinä. Mikäli olet epävarma osallistumisestasi, ilmoittaudu molemmille päiville. Seuraamme turvallisuussyistä päiväkohtaista ilmoittautujamäärää. Kaikki Kuntatalolle ilmoittautuneet saavat automaattisesti myös kumppaneiden verkko-ohjelmaan osallistumiseen tarvittavan linkin.

Voit myös ilmoittautua ainoastaan kumppaneiden verkko-ohjelmaan. Kuntaliiton ohjelmasta verkossa on seurattavissa ainoastaan puolueiden puheenjohtajien paneeli ja Huomenta Kunnat-lähetys.

Ilmoittaudu Kuntamarkkinoille 14.-15.9.2022 täyttämällä oheiset tiedot.

OSALLISTUJAN TIEDOT

Aloita ilmoittautuminen valitsemalla Osallistumistapa: osallistutko Kuntamarkkinoille paikan päällä (osallistuja), ainoastaan verkko-ohjelmaan (verkko-osallistuja) vai näyttelykumppanin edustajana.


*
*
*
*
*
*
*
Olen: *
Mikäli olet kunnan tai kuntataustaisten organisaation edustaja, asemasi on:
Edustamaani tahoa kuvaa parhaiten sektori: *


Osallistuminen

Voit ilmoittautua Kuntatalolle joko keskiviikkona tai torstaina tai molempina päivinä. Mikäli olet epävarma osallistumisestasi, ilmoittaudu molemmille päiville. Seuraamme turvallisuussyistä päiväkohtaista ilmoittautujamäärää. Kaikki Kuntatalolle ilmoittautuneet saavat automaattisesti myös verkko-ohjelmaan osallistumiseen tarvittavan linkin.
Verollinen Veroton KplTarkistathan että antamasi tiedot ovat oikein. Paina sitten "Ilmoittaudu".

Tietosuojaseloste