"Koirakaveri yhdistää" -Valokuvakilpailu

Osallistu valokuvakilpailuun tällä lomakkeella

Tervetuloa osallistumaan Kennelliiton Nuorten järjestämään valokuvakilpailuun, joka tarjoaa nuorille alle 25-vuotiaille koiraharrastajille mahdollisuuden ilmaista suhdettaan koiriin valokuvien avulla. Kilpailussa on kaksi erillistä teemaa, joissa molemmissa on kaksi ikäsarjaa: alle 13-vuotiaat ja 13–24-vuotiaat. Osallistua voi molempien teemojen kilpailuihin.

Osallistu kilpailuun vasta kun työsi on valmis. Täytä ensin lomakkeeseen kaikki tiedot ja vahvista osallistumisesi kilpailuun. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi osoitteesta noreply@kennelliitto.fi. Vahvistusviesti sisältää linkin sähköiseen palveluun (WeTransfer), jonka kautta pääset lataamaan työsi kilpailuun.

Kilpailutöitä otetaan vastaan 1.10.-30.10.2024. Tämän jälkeen kilpailun esiraati valitsee jatkoon pääsijät. Esiraadin valikoimat teokset ovat esillä Koiramessuilla 2024 Helsingissä, jossa kävijät äänestävät voittajat.

Molempien teemojen ikäsarjojen voittajat palkitaan Normalin 50 € lahjakortein. Sijat 2. ja 3. palkitaan Kennelliiton Nuorten tuotepalkinnoilla. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan pääsylippuja vuoden 2024 Koiramessuille.

Seuraa kilpailun etenemistä ja saa lisätietoa seuraamalla meitä instagramissa @kennelliiton_nuoret ja verkkosivuillamme kennelliitto.fi/nuoret!

Lisätietoja kilpailusta sekä kilpailuohjeet löydät verkkosivuiltamme.

kilpailijan tiedot



*
*
*
*
*
*
*
*

KILPAILUTEEMAT

Kilpailuteema johon osallistut: *

IKÄSARJAT

Ikäsarja johon osallistut: *

TEOKSEN VAATIMUKSET

Teoksen tulee täyttää seuraavat vaatimukset: *
- Nimeä tiedosto: TEEMA1/TEEMA2_IKÄSARJA_ETUNIMI_SUKUNIMI
- Tiedostomuoto JPEG- tai PNG. Kuvakoko vähintään 1920 x 1080 pikseliä ja enintään 7087 x 9449 pikseliä. DPI vähintään 300.
- Teos ei saa olla esillä julkisesti ennen Koiramessuja 2024
- Teoksen aiheen tulee tukea valitun teeman mukaista viestiä ja siihen tulee liittyä koira

Tietojen vahvistaminen, tekijänoikeus sekä tietosuoja

👉 Kilpailutyön tulee olla omaa tuotantoasi. Kilpailuun osallistuva vastaa siitä, että hänellä on tekijänoikeudet lähettämäänsä kilpailutyöhön eikä työ loukkaa kolmansien oikeuksia (esim. immateriaalioikeudet, kuten tekijänoikeudet, tavaramerkit tai patentit). Jos teoksessasi esiintyy henkilöitä tunnistettavasti, niin sinulla tulee olla heiltä lupa julkaisuun. Alaikäisten kohdalla luvan antaa huoltaja.
👉 Osallistuessaan kilpailuun osallistuja antaa kilpailun järjestäjälle veloituksetta oikeuden käyttää kilpailutyötä rajattoman ajan vapaasti omassa toiminnassaan. Tämä oikeus sisältää mm. teoksen esittämisen järjestäjän verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa ja kaikissa muissa kilpailun mainostamiseen ja dokumentointiin liittyvissä kanavissa. Kilpailun järjestäjällä on oikeus säilyttää kopio kilpailutyöstäsi arkistoissaan dokumentointia, mahdollista näyttelykäyttöä tai markkinointia varten. Kilpailun järjestäjällä ei ole oikeutta myydä tai luovuttaa kilpailutyötäsi kolmansille osapuolille ilman lupaa.
👉 Vaikka annat kilpailun järjestäjälle oikeuden käyttää teostasi, säilytät silti tekijänoikeutesi teokseesi. Voit edelleen käyttää, jakaa ja julkaista teostasi omilla kanavillasi.

Paina VAHVISTA OSALLISTUMINEN, kun olet tarkistanut, että antamasi tiedot ovat oikein ja olet tutustunut tietosuojaselosteeseen.

Antamasi tiedot välitetään tietoturvallisesti ja tapahtumakohtaisesti tapahtumaan liittyvälle palvelun tuottajalle.
Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Kennelliiton tietosuojakäytäntöä.