Agria-webinaari

Koiran Elekieli

Kennelliitto ja Agria Eläinvakuutus järjestävät Agria-webinaarin torstaina 17. lokakuuta klo 18.00 alkaen.
Webinaariin on kaikille avoin ja osallistuminen on maksutonta.
 
Webinaarissa eläinten käyttäytymistieteen dosentti Katriina Tiira kertoo mitä jokaisen koiranomistajan tulisi tietää koiran eleistä.

Osaatko lukea koiraasi? Ymmärrätkö mitä tunnetiloja koirasi käy läpi ja miksi koiran eleiden ymmärtäminen on ylipäätään tärkeää? Kommunikoiko koira meille? Entä voiko perustunteita havaita koiran kasvoista? Luennolla käydään läpi tutkittua tietoa koiran elekielestä ja mukana paljon videomateriaalia sekä kuvaesimerkkejä.

Katriina Tiira (FT, eläinten käyttäytymistieteen dosentti) on tutkinut eläinten käyttäytymistä yli 20 vuoden ajan. Hän on julkaissut aiheesta kymmeniä tieteellisiä artikkeleita ja on suosittu luennoitsija. Vuonna 2016 Katriina perusti smartDOG Oy:n ja lähti pilotoimaan ensimmäisenä maailmassa testejä, joka pohjautuivat uusimpiin koirakognitio tutkimuksiin. Tuloksena syntyivät smartDOG testipaketit.


Webinaarin luento-osuuden ja tauon jälkeen on keskusteluosio, jossa syvennytään muutamiin aiheisiin tarkemmin. Webinaarin ja keskusteluosion juontaa Agria Eläinvakuutuksen maajohtaja Heidi Elomaa.

Webinaarista tehdään tallenne, joka on katsottavissa rajoitetun ajan (noin 1 kuukausi) webinaarin jälkeen. Huomioithan, että tallenne on nähtävissä vain webinaariin ilmoittautuneille.

 Ilmoittaudu webinaariin viimeistään KESKIVIIKKONA 16.10.

Lisätietoja webinaarista: koulutus@kennelliitto.fi

Henkilötiedot



*
*
*
Olen Kennelliiton jäsen *
Webinaari on kaikille avoin eikä vaadi Kennelliiton jäsenyyttä.

ESITYSMATERIAALI

ESITYSMATERIAALI ON TEKIJÄNOIKEUKSIEN SUOJAAMAA *

Webinaarin kaikki esitysmateriaali on tekijänoikeussäännösten suojaamaa eikä sitä ole lupa kopioida, tallentaa, välittää eteenpäin, esittää, näyttää, tarjota tai siirtää ilman erillistä etukäteislupaa. Tekijänoikeuden loukkaaminen voi johtaa rikosoikeudellisiin seuraamuksiin ja vahingonkorvaukseen.

TIETOJEN VAHVISTAMINEN


Paina ilmoittaudu, kun olet tarkistanut, että antamasi tiedot ovat oikein ja olet tutustunut tietosuojaselosteeseen.

Antamasi tiedot välitetään tietoturvallisesti ja tapahtumakohtaisesti tapahtumaan liittyvälle palvelun tuottajalle.
Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä Kennelliiton tietosuojakäytäntöä.