Language Switch: Finnish Language Switch: English

Kansatieteen ja Kulttuuripolitiikan tutkimuksen päivät 2022

Jyväskylän yliopisto

XI Kansatieteen ja VIII Kulttuuripolitiikan tutkimuksen päivät järjestetään Jyväskylän yliopistossa 17.-18.3.2022. Päivien teemana on kulttuurinen tieto muuttuvassa maailmassa - opetuksessa, tutkimuksessa ja vuorovaikutuksessa. Päivien järjestelyistä vastaavat Suomen Kansatieteilijöiden yhdistys Ethnos ry, Kulttuuripolitiikan tutkimuksen seura sekä Jyväskylän yliopiston Kulttuurit ja yhteisöt muuttavassa maailmassa (KUMU) -tutkinto-ohjelma.

 

Kirjoita ehdotuksesi sillä kielellä, jolla aiot pitää esityksen.
Tällä lomakkeella lähetetään suomenkielisten esitysten ehdotukset. Ruotsin- tai englanninkielisille esitysehdotuksille valitse englanninkielinen lomake.

https://www.jyu.fi/en/congress/etnokult2022

Yhteyshenkilön tiedot

Aloita täyttämällä sen henkilön tiedot, joka toimii esitysehdotukseen liittyvissä viestittelyissä yhteyshenkilönä. Kaikkien kirjoittajien tiedot lisätään lomakkeen alaosassa +Lisää kirjoittaja(t) -painikkeella (myös yhteyshenkilö, jos hän on yksi kirjoittajista). Lisää esittäjän tiedot ensimmäisenä. Kirjoittajien nimet ja abstraktit julkaistaan tapahtuman sähköisessä abstraktikoosteessa.


*
*
*
*

Esitelmäehdotus

Jätä esitelmäehdotuksesi (enintään 250 sanaa)
Esitystyyppi (Valitse 1)

Aihealue* (Valitse 1)

Otsikko *
Maks. 2147483647 jäljellä
Sisältö: max 250 sanaa *
Kopioi erikoismerkit tästä: Σ ω ε β α δ ± ≤ ≥ ‰ ° © ® ™ ₀ ₁ ₂ ₃ ₄ ₅ ₆ ₇ ₈ ₉ ⁰ ¹ ² ³ ⁴ ⁵ ⁶ ⁷ ⁸ ⁹ ˉ
Maks. 2147483647 jäljellä
Avainsanat, max. 3 kpl *

Kaikkien kirjoittajien tiedot lisätään alta + Kirjoittaja(t) -painikkeella (myös yhteyshenkilö, jos hän on yksi kirjoittajista). Lisää esittäjän tiedot ensimmäisenä. Kirjoittajien nimet ja abstraktit julkaistaan tapahtuman sähköisessä abstraktikoosteessa.
Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Lähetä".


Tietosuojaseloste

Tapahtuman järjestäjät käyttävät osallistujilta saamiaan tietoja tapahtuman järjestämisessä ja tapahtumatiedotteiden lähettämisessä.

Tutustu Jyväskylän yliopiston tietosuojailmoitukseen.