Language Switch: Finnish Language Switch: English

Global Visions

Yhteisön jäsenyys on ilmainen. Yhdistyksen pysyvä jäsenyys maksaa 10 euroa. Yhdistyksen jäsenenä saat tietää tapahtumista ennakkoon ja pääset osallistumaan niihin alennettuun hintaan. Yhdistyksen jäsenenä pääset myös kehittämään yhdistyksen toimintaa ja osallistumaan päätöksentekoon.

Jäsentiedot

Valitse ensin jäsentyyppisi. Saat valinnan jälkeen näkyviin sitä vastaavan jäsenmaksun.


*
*
*
*
*
*
Täytä omat tai organisaation yhteyshenkilön tiedot.
Virtuaalinen maailmankansalaisuus on Global Visionsin hanke, jossa halutaan taata kaikille maailman kansalaisille sama poliittinen ja taloudellinen aseman, sekä samat oikeudet ja etuudet. Globaali perustulo on keino saavuttaa tämä. Liittymällä virtuaalisen maailmankansalaisen hankkeeseen osoitat tukesi tälle idealle ja saat mahdollisuuden kehittää tätä hanketta ja osallistua siitä käytävään keskusteluun. Liittyessäsi Global Visionsin jäseneksi sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan tähän hankkeeseen, mutta se ei ole pakollista. Kyseessä on virtuaalinen maailmankansalaisuus siksi, että liittymällä mukaan sinun asemassasi ei tapahdu mitään juridisia muutoksia. Maailmankansalaisuus voi tulevaisuudessa olla tosiasiallinen poliittinen mahdollisuus, mutta sen aika ei ole vielä.
Haluatko liittyä virtuaalinen maailmankansalainen -hankkeeseen? *
Ylin suorittamasi koulutusaste *

Tilaukset

Valitse Tuote Veroton Verollinen KplTarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "Lähetä hakemus". Hakemuksen hyväksymisen jälkeen saat sähköpostiisi laskun ja ohjeet jäsentunnusten tekoon. Yhteisön jäsenelle ei lähetetä laskua, koska tämä jäsentyyppi on ilmainen.

Yhdistyksen säännöt

Rekisteri- tai tietosuojaseloste