Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maailma kylässä -festivaali 2024

Suvilahti, Helsinki, Finland

 

 Ilmoittautumislomake ruokamyyjille

 
Maailma kylässä on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden keskusteluareena. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat festivaalin kautta tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta, kestävästä matkailusta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita. Festivaalilla vierailee vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja esittäytyy satoja organisaatiota. Vuoden 2024 festivaali järjestetään Suvilahdessa 25.–26.5.2024.
 
Early bird -alennus (5%) näytteilleasettajahinnoista on voimassa 20.12.2023 asti. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna 29.2.2024 asti. Lue lisää hinnastosta: Maailma kylässä -festivaalin hinnasto 2024.
 
Ruokamyyntipaikkojen valinnat ilmoitetaan sähköpostilla 31.3.2024 mennessä. Tutustuthan osallistumisehtoihin huolellisesti: osallistumisehdot 2023. Tutustu myös mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit.

Maailma kylässä -festivaali on sitoutunut aina vain parempaan ympäristötyöhön. Kestävä ja vastuullinen tapahtumatuotanto on meille tärkeää. Festivaali on syrjinnästä vapaa alue ja sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Edellytämme samoja arvoja kaikilta festivaalin osallistujilta. Tutustu myös festivaalin saavutettavuusperiaatteisiin ja Fingon kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry, joka on noin 270 kehitysjärjestön kattojärjestö. Lue lisää fingo.fi.
 
 
Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Maailma kylässä -festivaalin ruokamyyjäksi. Jos haluat ilmoittautua näytteilleasettajaksi, voit tehdä sen tällä lomakkeella.
 

Organisaation tiedot

Aloita valitsemalla osallistumistapa.


Osallistumistapa

Valitse osallistumistapa painamalla valintaruutua. Voit halutessasi valita myös muita hinnaston tuotteita. Laskuri laskee automaattisesti alennukset loppusummaan.

Lue lisää hinnastosta: Hinnastosta 2024 ja tutustu mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit

Alennuskoodi

Hinta Kpl
Myyntipaikka
Ruokarekkapaikka 1995,00
Juoma- ja kahvilatuotteiden myyntipaikka 3m x 3m (9 m²) 779,00
Juoma- ja kahvilatuotteiden myyntipaikka 4 m x 4 m (16 m²) 1197,00
Tila terassille ruoka- ja kahvilapaikan yhteyteen n. 10 m² 200,00
Oheistuotteet
Pöydän vuokra 20,00
Tuolin vuokra 10,00
Teltan vuokra 3m x 3m 200,00
Teltan vuokra 4m x 4m 300,00
Mainostilat
Festivaalilehti 1/4-sivun mainos (pysty) - 40% 1720,20
Festivaalilehti 1/4-sivun mainos (vaaka) -40% 1720,20
Festivaalilehti 1/8-sivun mainos (vaaka) -40% 1060,20
Festivaalilehti 1/16-sivun mainos (vaaka) -40% 660,00
Festivaalialueen screeneillä 20 sekunnin mainos x 70 toistoa -40% 1720,20
Festivaalialueen screeneillä 10 sekunnin mainos x 70 toistoa -40% 1060,20


Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin eikä sitä voi vähentää hinnoista.

Näytteilleasettajapaikan tiedot

Näytteilleasettajapisteillä ei ole lupa käyttää äänentoistoa, ellei siitä ole erikseen sovittu. Jos haluat anoa lupaa äänentoiston käyttöön, kirjoita tähän perustelut miksi ja missä tilanteessa suunnittelet käyttäväsi ääntä.
Kuvaus sähkön käytöstä *
Kuvaile tarjoamaasi ruokaa *
Paikkatoive alueella
Voit esittää toiveen myyntipaikan sijainnista. Pyrimme ottamaan toiveet huomioon, mutta emme voi luvata tiettyä paikkaa.
Ruokarekan ajoneuvon pituus
Tarjoatko ainakin yhden vegaanisen ruoka-annoksen? *
Edellytämme, että jokainen ruokamyyjä tarjoaa vähintään yhden vegaanisen ruoka-annoksen. Vegaanisessa annoksessa ei käytetä ollenkaan eläinperäisiä raaka-aineita, eli ei kanamunaa tai maitoa. Festivaalilla saa tarjoilla vain kasvisruokaa, joten liha-, kana- ja kalatuotteiden myynti on kielletty, mutta maitotuotteet sekä kanamunavalmisteet ovat sallittuja.
Haluatko osallistua talkooruokamyyjäksi? *
Talkooruokalippu on arvoltaan 10 €. Voit itse määrittää, mitkä annokset saa talkooruokalipulla, kunhan kyseessä on kunnollinen lämmin ateria ilman perittävää lisähintaa asiakkaalta. Tässä ilmoittautuminen talkooruokamyyjäksi ei automaattisesti oikeuta talkooruokamyyntiin, vaan talkooruokamyyjät valitaan erikseen. Valitut talkooruokamyyjät toimittavat myydyt ruokaliput Fingoon ja laskuttaa ne Fingolta tapahtuman jälkeen. Ruokalipun lisäksi asiakkaalta ei saa pyytää rahaa annoksen

FESTIVAALITURVALLISUUS

Jokainen näytteilleasettaja / ruokamyyjä vastaa itse oman teltan ja siihen liittyvän pisteen rakennuksesta ja sen turvallisesta kiinnittämisestä olosuhteiden ja viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Teltan kiinnittämistä valvotaan läpi rakennus- ja tapahtuma-ajan. Festivaalilla on oikeus keskeyttää esittely-, myynti- tai vastaava toiminta festivaalialueella ja poistaa näytteilleasettaja yksipuolisesti, jos se aiheuttaa vaaraa muille osapuolille. Festivaali voi määrätä ottamaan alas esimerkiksi ilmapallot, viirit ja muut kevyet rakenteet, mikäli esimerkiksi kova tuuli aiheuttaa turvallisuusriskejä.

Lisätietoa esim. ruokalipuista ja telttojen turvallisesta kiinnittämisestä löytyy näytteilleasettajille tarkoitetulta infosivulta. Ohjeistuksia julkaistaan lisää kevään aikana, tutustuthan niihin ja osallistumisehtoihin huolellisesti.

Ymmärrän ja sitoudun noudattamaan ohjeistuksia *
Jos osallistut omalla teltalla, kuvaile käyttämääsi telttaa ja telttapainoja (määrä, kiinnitystyyppi)
Onko käytössäsi kaasulaitteita? Kuvaile käytössä olevat kaasulaitteiden määrä, sekä käytössä olevien nestekaasun määrä. Ilmoita myös astioiden koko ja määrä. *
Onko pisteellänne oma sammutuspeite? *
Jokaisella ruokamyyjällä tulee olla oma sammutuspeitto.
Onko pisteellänne oma käsisammutin? Kuvaile millainen (koko ja tyyppi, esim. jauhesammutin, nestesammutin, vaahtosammutin) *

Syrjinnästä ja häirinnästä vapaa festivaali

Maailma kylässä -festivaali on syrjinnästä vapaa alue ja sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen kohtelun vaatimukset pohjautuvat tasa-arvolakiin, yhdenvertaisuuslakiin ja työturvallisuuslakiin. Näihin lakeihin perustuvat velvoitteet ja oikeudet koskevat kaikkia, jotka osallistuvat Maailma kylässä -festivaalille. *

TIEDOT MAAILMAKYLASSA.FI NETTISIVUILLE

Julkaisemme näytteilleasettajat verkkosivuilla ja festivaalilehdessä sillä nimellä ja kirjoitusmuodolla, jolla ne on tässä kirjoitettu.
Näytteilleasettajapisteen nimi *
Näytteilleasettajapisteen nimi englanniksi
Lyhyt esittelyteksti näytteilleasettajapisteestä suomeksi. Tämä kuvaus tulee näkymään festivaalin nettisivuilla näytteilleasettajalistauksessa. Maks. 160 merkkiä (sis. välilyönnit). *
Lyhyt esittelyteksti näytteilleasettajapisteestä englanniksi. Tämä kuvaus tulee näkymään festivaalin nettisivuilla näytteilleasettajalistauksessa. Maks. 160 merkkiä (sis. välilyönnit).
Pitkä esittelyteksti nettisivuille suomeksi. Halutessasi voit kertoa tässä tarkemmin organisaatiosi toiminnasta tai myytävistä tuotteista, esim. tuotteiden sertifikaatit, alkuperä, lähituotanto jne. *
Pitkä esittelyteksti nettisivuille englanniksi. Halutessasi voit kertoa tässä tarkemmin organisaatiosi toiminnasta tai myytävistä tuotteista, esim. tuotteiden sertifikaatit, alkuperä, lähituotanto jne.
Pääteema *

Laskutustiedot
*
*
*
*
*
*
Osallistuja on vastuussa laskutustietojen oikeellisuudesta. Jos verkkolaskutiedot ovat puutteelliset, lähetetään lasku annettuun sähköpostiosoitteeseen pdf-laskuna.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide peruutukselle. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot kerrotaan osallistumisehtojen kohdassa 2. Maksu ja peruutusehdot

Lasku on maksettava ennen festivaalille tuloa. Maksetut paikkamaksut tarkastetaan ennen festivaalin alkua. Aloitamme laskutuksen viimeistään huhtikuussa.

YHTEYSTIEDOT FESTIVAALIN AIKANA

Lisää seuraavaksi festivaalin aikainen yhteyshenkilö

OSALLISTUMISEHDOTLinkki osallistumisehtoihin: Osallistumisehdot2024.pdf  


Lailliset huomautukset: maailmakylassa.fi/lailliset-huomautukset sekä fingo.fi/lailliset-huomaukset


Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "lähetä"Saat kopion ilmoittautumisesi tiedoista sähköpostiisi osoitteesta info@maailmakylassa.fi. Jos et saa kopiota, tarkistathan roskapostikansion.