Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maailma kylässä -festivaali 2024

Suvilahti, Helsinki, Finland

 

Varauslomake mainostajille ja asiaohjelmatuottajille

 
  
Maailma kylässä on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden keskusteluareena. Mainostajat ja ohjelmatuottajat tavoittavat festivaalin kautta tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta, kestävästä matkailusta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita. Festivaalilla vierailee vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja esittäytyy satoja organisaatiota. Vuoden 2024 festivaali järjestetään Suvilahdessa 25.–26.5.2024.
 
Voit tutustua mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit.
 
Maailma kylässä -festivaali on sitoutunut aina vain parempaan ympäristötyöhön. Kestävä ja vastuullinen tapahtumatuotanto on meille tärkeää. Festivaali on syrjinnästä vapaa alue ja sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Edellytämme samoja arvoja kaikilta festivaalin osallistujilta. Tutustu myös festivaalin saavutettavuusperiaatteisiin ja Fingon kestävän kehityksen tavoitteisiin.
Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry, joka on noin 270 kehitysjärjestön kattojärjestö. Lue lisää fingo.fi 

 Tämä lomake on tarkoitettu Maailma kylässä -festivaalin mainostajille ja asiaohjelmatuottajille. Jos olet jo ilmoittautunut näytteilleasettajaksi, voit myös tilata tällä lomakkeella mainostilaa.
 

Organisaation tiedot

Aloita valitsemalla osallistumistapa.


Muistathan tutustua mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit

Hinta Kpl


Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin eikä sitä voi vähentää hinnoista.

Laskutustiedot
Osallistuja on vastuussa laskutustietojen oikeellisuudesta. Jos verkkolaskutiedot ovat puutteelliset, lähetetään lasku annettuun sähköpostiosoitteeseen pdf-laskuna.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide peruutukselle. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti peruutusehtojen mukaisesti.

OSALLISTUMISEHDOTLinkki osallistumisehtoihin: MK2024-Osallistumisehdot-2024.pdf


Lailliset huomautukset: maailmakylassa.fi/lailliset-huomautukset sekä fingo.fi/lailliset-huomaukset


Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "lähetä"Saat kopion ilmoittautumisesi tiedoista sähköpostiisi osoitteesta info@maailmakylassa.fi. Jos et saa kopiota, tarkistathan roskapostikansion.