Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maailma kylässä -festivaali 2024

Suvilahti, Helsinki, Finland

 

 Ilmoittautumislomake näytteilleasettajille

 
  
Maailma kylässä on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden keskusteluareena. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat festivaalin kautta tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta, kestävästä matkailusta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita. Festivaalilla vierailee vuosittain kymmeniätuhansia kävijöitä ja esittäytyy satoja organisaatiota. Vuoden 2024 festivaali järjestetään Suvilahdessa 25.–26.5.2024.
 
Early bird -alennus (5%) näytteilleasettajahinnoista on voimassa 20.12.2023 asti. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna 29.2.2024 asti. Lue lisää hinnastosta: Maailma kylässä -festivaalin hinnasto 2024.
 
Isot näytteilleasettajapaikat, yhteistyökumppaneiden paikat sekä kierrätys- ja kirjamaailman paikat vahvistetaan sähköpostilla noin kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Muiden näytteilleasettajapaikkojen ja myyntipaikkojen valinnat ilmoitetaan sähköpostilla 31.3.2024 mennessä. Tutustuthan osallistumisehtoihin huolellisesti: osallistumisehdot 2024. Tutustu myös mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit.
 

Maailma kylässä -festivaali on sitoutunut aina vain parempaan ympäristötyöhön. Kestävä ja vastuullinen tapahtumatuotanto on meille tärkeää. Festivaali on syrjinnästä vapaa alue ja sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Edellytämme samoja arvoja kaikilta festivaalin osallistujilta. Tutustu myös festivaalin saavutettavuusperiaatteisiin ja Fingon kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Maailma kylässä -festivaalin pääjärjestäjä on Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry, joka on noin 270 kehitysjärjestön kattojärjestö. Lue lisää fingo.fi.
 
Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajaksi. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua ruokamyyjäksi tai ostaa pelkkää mainostilaa.  Ruokamyyjäksi ilmoittaudutaan tällä lomakkeella. Ainoastaan festivaalin mainostilaa voit ostaa tällä lomakkeella.

Organisaation tiedot

Aloita valitsemalla osallistumistapa.


*
*
*
*
*

Osallistumistapa

Valitse osallistumistapa painamalla valintaruutua. Voit halutessasi valita myös muita hinnaston tuotteita. Laskuri laskee automaattisesti alennukset loppusummaan.

Lue lisää hinnastosta: Hinnastosta 2024 ja tutustu mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit

Hinta Kpl


Arvonlisäveroa ei lisätä hintoihin eikä sitä voi vähentää hinnoista.

Näytteilleasettajapaikan tiedot

Näytteilleasettajapisteillä ei ole lupa käyttää äänentoistoa, ellei siitä ole erikseen sovittu. Jos haluat anoa lupaa äänentoiston käyttöön, kirjoita tähän perustelut miksi ja missä tilanteessa suunnittelet käyttäväsi ääntä.
Kuvaus sähkön käytöstä

FESTIVAALITURVALLISUUS

Jokainen näytteilleasettaja / ruokamyyjä vastaa itse oman teltan ja siihen liittyvän pisteen rakennuksesta ja sen turvallisesta kiinnittämisestä olosuhteiden ja viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Teltan kiinnittämistä valvotaan läpi rakennus- ja tapahtuma-ajan. Festivaalilla on oikeus keskeyttää esittely-, myynti- tai vastaava toiminta festivaalialueella ja poistaa näytteilleasettaja yksipuolisesti, jos se aiheuttaa vaaraa muille osapuolille. Festivaali voi määrätä ottamaan alas esimerkiksi ilmapallot, viirit ja muut kevyet rakenteet, mikäli esimerkiksi kova tuuli aiheuttaa turvallisuusriskejä.

Lisätietoa esim. ruokalipuista ja telttojen turvallisesta kiinnittämisestä löytyy näytteilleasettajille tarkoitetulta infosivulta. Ohjeistuksia julkaistaan lisää kevään aikana, tutustuthan niihin ja osallistumisehtoihin huolellisesti.
Ymmärrän ja sitoudun noudattamaan ohjeistuksia *
Jos osallistut omalla teltalla, kuvaile käyttämääsi telttaa ja telttapainoja (määrä, kiinnitystyyppi)

Syrjinnästä ja häirinnästä vapaa festivaali

Maailma kylässä -festivaali sitoutuu edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokainen on tervetullut festivaalille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen kohtelun vaatimukset pohjautuvat tasa-arvolakiin, yhdenvertaisuuslakiin ja työturvallisuuslakiin. Näihin lakeihin perustuvat velvoitteet ja oikeudet koskevat kaikkia, jotka osallistuvat Maailma kylässä -festivaalille. *

TIEDOT MAAILMAKYLASSA.FI NETTISIVUILLE

Julkaisemme näytteilleasettajat verkkosivuilla ja festivaalilehdessä sillä nimellä ja kirjoitusmuodolla, jolla ne on tässä kirjoitettu.
Näytteilleasettajapisteen nimi *
Näytteilleasettajapisteen nimi englanniksi
Lyhyt esittelyteksti näytteilleasettajapisteestä suomeksi. Tämä kuvaus tulee näkymään festivaalin nettisivuilla näytteilleasettajalistauksessa. Maks. 160 merkkiä (sis. välilyönnit). *
Lyhyt esittelyteksti näytteilleasettajapisteestä englanniksi. Tämä kuvaus tulee näkymään festivaalin nettisivuilla näytteilleasettajalistauksessa. Maks. 160 merkkiä (sis. välilyönnit).
Pitkä esittelyteksti nettisivuille suomeksi. Halutessasi voit kertoa tässä tarkemmin organisaatiosi toiminnasta tai myytävistä tuotteista, esim. tuotteiden sertifikaatit, alkuperä, lähituotanto jne. *
Pitkä esittelyteksti nettisivuille englanniksi. Halutessasi voit kertoa tässä tarkemmin organisaatiosi toiminnasta tai myytävistä tuotteista, esim. tuotteiden sertifikaatit, alkuperä, lähituotanto jne.
Pääteema *
Voit valita useita

LOGONÄKYVYYS JA VALOKUVA

Isoihin osastoihin (min 36 neliötä) kuuluu logonäkyvyys festivaalin verkkosivuilla sekä isompi kuvallinen näkyvyys verkkosivujen ständit ja ruoka -osiossa. Kuvan tulee olla kooltaan: 1920 x 1080 pikseliä ja logon mielellään vaaka-mallinen. Kuvan ja logon voi toimittaa lähettämällä ne erikseen 15.3.2024 mennessä sähköpostilla ilmoitukset@maailmakylassa.fi

Laskutustiedot
*
*
*
*
*
*
Osallistuja on vastuussa laskutustietojen oikeellisuudesta. Jos verkkolaskutiedot ovat puutteelliset, lähetetään lasku annettuun sähköpostiosoitteeseen pdf-laskuna.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide peruutukselle. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti peruutusehtojen mukaisesti. Peruutusehdot kerrotaan osallistumisehtojen kohdassa 2. Maksu ja peruutusehdot

Lasku on maksettava ennen festivaalille tuloa. Maksetut paikkamaksut tarkastetaan ennen festivaalin alkua. Aloitamme laskutuksen viimeistään huhtikuussa.


YHTEYSTIEDOT FESTIVAALIN AIKANA

Lisää seuraavaksi festivaalin aikainen yhteyshenkilö

OSALLISTUMISEHDOTLinkki osallistumisehtoihin: MK2024-Osallistumisehdot-2024.pdf


Lailliset huomautukset: maailmakylassa.fi/lailliset-huomautukset sekä fingo.fi/lailliset-huomaukset


Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, paina "lähetä"Saat kopion ilmoittautumisesi tiedoista sähköpostiisi osoitteesta info@maailmakylassa.fi. Jos et saa kopiota, tarkistathan roskapostikansion.