Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maailma kylässä -festivaali 2023

Suvilahti, Helsinki, Finland

 

 Ilmoittautumislomake ruokamyyjille

 
 
 
Maailma kylässä on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden keskusteluareena. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat festivaalin kautta tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta, kestävästä matkailusta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita. Festivaalilla vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä ja esittäytyy satoja organisaatiota. Vuoden 2023 festivaali järjestetään Suvilahdessa 27.–28.5.2023.
 
Early bird -alennus (5%) näytteilleasettajahinnoista on voimassa 22.12.2022 asti. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna 22.2.2023 asti. Lue lisää hinnastosta: Maailma kylässä -festivaalin hinnasto 2023
 
Ruokamyyjien valinnat ilmoitetaan sähköpostilla 31.3.2023 mennessä. Tutustuthan ruokamyynnin ohjeisiin sekä osallistumisehtoihin huolellisesti: osallistumisehdot 2023. Tutustu myös mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit.
 
Kestävän kehityksen tavoitteista voit lukea lisää mm. Fingon sivuilta.
 
 
Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Maailma kylässä -festivaalin ruokamyyjäksi. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua näytteilleasettajaksi tai mainostajaksi, vaan siihen on oma lomake.

Organisaation tiedot

Aloita valitsemalla organisaation muoto. Sen jälkeen valitse näytteilleasettajapaikka.


*
*
*
*
*

Näytteilleasettajapaikan koko

Valitse myyntipaikka painamalla valintaruutua. Voit halutessasi valita myös muita hinnaston tuotteita. Laskuri laskee automaattisesti alennukset loppusummaan.
Valitse Tuote Hinta KplArvonlisäveroa ei lisätä hintoihin eikä sitä voi vähentää hinnoista.

Näytteilleasettajapaikan tiedot

Ruokamyyntipisteen nimi *
Tietoa ruuasta *
valitse yksi tai useampi

Lisätietoja ruuasta *
Tarjoatko ainakin yhden vegaanisen ruoka-annoksen? *
Edellytämme, että jokainen ruokamyyjä tarjoaa vähintään yhden vegaanisen ruoka-annoksen
Tarjoatko pelkästään kasvisruokaa? *
Fingo suosittelee ruokamyyjiä tarjoamaan kokonaan kasvisruokaa ja huomioi ensisijaisesti näitä ruokamyyjiä paikkavalinnoissaan.
Haluatko osallistua talkooruokamyyjäksi?
Talkooruokalippu on arvoltaan 9 €. Voit itse määrittää, mitkä annokset saa talkooruokalipulla, kunhan kyseessä on kunnollinen lämmin ateria. Tässä ilmoittautuminen talkooruokamyyjäksi ei automaattisesti oikeuta talkooruokamyyntiin, vaan talkooruokamyyjät valitaan erikseen. Valitut talkooruokamyyjät toimittavat myydyt ruokaliput Fingoon ja laskuttaa ne Fingolta tapahtuman jälkeen.
Kerro käytössä olevista sähkölaitteistasi ja niiden vaatimasta sähkön määrästä
Onko käytössä kaasulaitteita?

Laskutustiedot
*
*
*
*
Laskutus tapahtuu kevään aikana ennen tapahtumaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide peruutukselle. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti peruutusehtojen mukaisesti.


YHTEYSTIEDOT FESTIVAALIN AIKANA

Osallistumisehdot


Linkki osallistumisehtoihin: MK2023-Osallistumisehdot-2023Saat kopion ilmoittautumisesi tiedoista sähköpostiisi. Jos et saa kopiota, tarkistathan roskapostikansion.