Language Switch: Finnish Language Switch: English

Maailma kylässä -festivaali 2023

Suvilahti, Helsinki, Finland

 

 Ilmoittautumislomake näytteilleasettajille ja mainostajille

 
 
 
Maailma kylässä on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden keskusteluareena. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat festivaalin kautta tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta, kestävästä matkailusta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita. Festivaalilla vierailee vuosittain kymmeniä tuhansia kävijöitä ja esittäytyy satoja organisaatiota. Vuoden 2023 festivaali järjestetään Suvilahdessa 27.–28.5.2023.
 
Early bird -alennus (5%) näytteilleasettajahinnoista on voimassa 22.12.2022 asti. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on avoinna 22.2.2023 asti. Lue lisää hinnastosta: Maailma kylässä -festivaalin hinnasto 2023
 
Isojen näytteilleasettajapaikkojen ja yhteistyökumppaneiden paikat vahvistetaan sähköpostilla kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Myyntipaikkojen (ruoka- ja basaaripaikat) sekä pienten paikkojen (Mahdollisuuksien tori tai oma pieni teltta) valinnat ilmoitetaan sähköpostilla 31.3.2023 mennessä. Tutustuthan osallistumisehtoihin huolellisesti: osallistumisehdot 2023. Tutustu myös mainostilojen mediakortteihin ja peruutusehtoihin: Festivaalilehti ja Festivaalialueen screenit.
 
Kestävän kehityksen tavoitteista voit lukea lisää mm. Fingon sivuilta.
 
 
Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajaksi tai ostaa mainostilaa. Tällä lomakkeella ei voi ilmoittautua ruokamyyjäksi, vaan ruokamyyjäksi ilmoittaudutaan erillisellä lomakkeella.
 

Organisaation tiedot

Aloita valitsemalla organisaation muoto. Sen jälkeen valitse näytteilleasettajapaikka.


*
*
*
*
*

Näytteilleasettajapaikan koko

Valitse myyntipaikka painamalla valintaruutua. Voit halutessasi valita myös muita hinnaston tuotteita. Laskuri laskee automaattisesti alennukset loppusummaan.
Valitse Tuote Hinta KplArvonlisäveroa ei lisätä hintoihin eikä sitä voi vähentää hinnoista.

Näytteilleasettajapaikan tiedot

Näytteilleasettajapisteen nimi
Pääteema *
Valitse kestävän kehityksen tavoitteista se, joka vastaa toiminnan tarkoitustasi parhaiten. Voit myös valita useita.
Minkälaisia tuotteita myytte näytteilleasettajapisteellänne?
Voit valita useita vaihtoehtoja. Tämä lomake on tarkoitettu näytteilleasettajille. Ruokaa saa valmistaa ja myydä vain ruokamyyntiin tarkoitetuilla paikoilla. Ruokamyyjille on oma ilmoittautumislomake.

Lisätietoja toiminnastanne tai myytävistä tuotteista

Laskutustiedot
*
*
*
*
Laskutus tapahtuu kevään aikana ennen tapahtumaa. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide peruutukselle. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti peruutusehtojen mukaisesti.


YHTEYSTIEDOT FESTIVAALIN AIKANA

Osallistumisehdot


Linkki osallistumisehtoihin: MK2023-Osallistumisehdot-2023Saat kopion ilmoittautumisesi tiedoista sähköpostiisi. Jos et saa kopiota, tarkistathan roskapostikansion.