Suomen Reumatologinen yhdistys ry / Vuosikokous 2023

Pikku-Finlandia,

Tervetuloa ilmoittautumaan Suomen Reumatologisen yhdistyksen järjestämään vuosikokoukseen 2023!

Vuosikokoukseen osallistuvan tiedot

Pyydämme ilmoittamaan osallistujan henkilö- ja työnantajatiedot alla. Valitse ensin roolisi kokouksessa. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LUENNOITSIJAT/TOIMIHENKILÖT: Tarvittavan majoituksen 26-27.1.2023 pyydämme varaamaan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Abstraktin esittäjät ilmoittautuvat osallistujina. Lisää lisätietokenttään ABSTRAKTI ja poistamme osallistumismaksun esityspäivän osalta. Laskun lähetämme tiedon hyväksytyistä abstrakteista saatuamme.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tietosuoja
Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta tapahtumasta, anna lupa siihen alla. *
Nimeni ja organisaationi saa julkaista päivien aikana jaettavalla osallistujalistalla. *
Erikoisruokavaliot tai muuta huomioitavaa

Osallistumiset

SRY Vuosikokous
Pyydämme valitsemaan osallistumisesi kokoukseen alla. Kahden päivän ja torstain osallistumismaksuun (vain jäsenet) sisältyy illallinen to 26.1.2023.

SATELLIITTISYMPOSIUMIT
Tällä ilmoittautumislomakkeella on mahdollista ilmoittautua myös alla oleviin symposiumeihin. Symposiumin järjestäjälle toimitetaan osallistujan nimi ja kaikki yhteystiedot.

25.1.2023 klo 18.00-20.00 Fresenius Kabi / kokoustila Scandic Grand Centralis
"Katsaus polyneuropatiaan ja jättisoluarteriittiin – mitä uutta?"
Fresenius Kabi tarjoaa illallisen symposiumin päätteeksi sekä korvaa matkalaskua vastaan yhden suuntaisen matkan symposiumiinsa osallistuville, pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville henkilöille

26.1.2023 klo 09.00-11.00 Celltrion Healthcare / kokoustila Pikku-Finlandiassa
” TNF-salpaajat reumatautien muuttuvassa hoitokentässä”
Celltrion-Healthcare maksaa symposiumiinsa osallistuville, pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville henkilöille majoituksen 25-26.1. 2023.

27.1.2023 klo 13.00-14.30 Galapagos Pharma / kokoustila Pikku-Finlandiassa
“Experience with JAK-inhibitors from Norway"

SYMPOSIUM MAJOITUS
Celltrion Healthcaren symposiumiin osallistuville on varattu majoitus 25-26.1. (ke-to) Scandic Grand Centralista. Varaus tulee tehdä alla olevasta valikosta samalla kun ilmoittaudut to aamun symposiumiin 26.1. klo 09.00.

OSALLISTUJAT / MAJOITUS 26-27.1.2023
Osallistujille on varattu majoituskiintiö Scandic Grand Central Hotellista, sopimushinta, yhden hengen huone 149,00€. Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=XXX
varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSRY260123 nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta, yllä olevia yhteystietoja käyttämällä. Sposti: grandcentralhelsinki@scandichotels.com. Huoneet ovat varattavissa hotellin varaustilanteen mukaan, kuitenkin viimeistään 1kk ennen kokousta.

Luennoitsijat ja hallituksen jäsenet / MAJOITUS
Luennoitsijoita ja toimihenkilöitä pyydämme varaamaan majoituksen alla olevasta valikosta tai ELENin kautta luennoitsija/toimihenkilökiintiöstä. Majoitus varattu Scandic Grand Central hotellista 26-27.1.2023.
Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

Osallistumismaksu on mahdollista maksaa laskulla (verkkolasku tai postitse) ja laskutetaan pian ilmoittautumisesi jälkeen. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös Paytrailin kautta luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.

Ilmoita alla laskutettavan organisaation/sairaalan virallinen nimi (esim. HUS-kuntayhtymä), osoite ja OVT-tunnus sekä verkkolaskuoperaattori. HUOM. Mikäli valitsit laskutuksen ja laskutettavan organisaation laskutustiedot puuttuvat, veloitamme palvelumaksuna EUR 15,00 näiden tietojen manuaalisesta lisäämisestä. Laskutuslisä EUR 14,50/lasku.Tämä on yhteenveto rekiströitymisestäsi SRY:n vuosikokoukseen. Pyydämme tarkistamaan että antamasi tiedot ovat oikein. Mikäli haluat vielä muuttaa ilmoittautumistasi tai korjata tietojasi, tee se ennen tietojen hyväksymistä ILMOITTAUDU-painikkeen avulla. ILMOITTAUDU-painike välittää ilmoittautumisesi eteenpäin.

Osallistumismaksu laskutetaan noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Osallistuminen vahvistuu maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä, kuitenkin viimeistään 4.1.2023. Luennoitsijat, sessioiden puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet eivät maksa osallistumismaksua. Muutokset rekisteröitymisen jälkeen, palvelumaksu EUR 15/muutos. Voit valita maksutavaksi joko verkkopankki/luottokorttimaksun (Paytrail) tai laskutuksen. Laskutuslisä EUR 14,50/lasku.

Peruutusehdot


Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä ELENiin, registration@elen.fi. 
Peruutuskulut 25.12.2022 saakka toimistokulut, EUR 50. Sen jälkeen peruutuskulut 100%.

Tervetuloa Helsinkiin ja vuosikokoukseen!

Kokouspalvelu ELEN toimii henkilötietojen käsittelijänä ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja ja näiden suojausta Tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lisätiedot rekisteröinnistä ja kokouksen järjestelyistä:

Kokouspalvelu ELEN / Pia Sihvonen
puh 010 235 1120
sposti registration@elen.fi