Infektioidentorjuntapäivät 2023

Frami, Seinäjoki

Tervetuloa ilmoittautumaan Infektioidentorjuntapäiville 2023!

Pyydämme käyttämään joko Chrome, Mozilla tai Edge -selaimia. IE-selainta ei MS enää tue.


Henkilötiedot

Pyydämme täyttämään koulutuspäiville osallistuvan tiedot alla. Osallistujia pyydämme valitsemaan ensin roolin ja sen jälkeen oletko jäsen tai ei jäsen (hinta määräytyy tämän mukaan).
Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


*
*
*
*
*
*
Tietosuoja
Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta tapahtumasta, anna lupa siihen alla. *
Erikoisruokavaliot tai muuta huomioitavaa

Lisäinformaatio järjestäjille

Valitset osallistuminen koulutuspäiville ja osallistumismaksu

Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

HUOM! Osallistumismaksun laskutusta varten, pyydämme ilmoittamaan laskutettavan organisaation virallisen laskutusnimen (esim. HUS kuntayhtymä) ja laskutusosoitteen (katuosoite tai PL osoite sekä postinumero ja postitoimipaikka). Verkkolaskulle tulee ilmoittaa laskutettavan organisaation nimi, postiosoitetiedot ja verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) sekä verkkolaskuoperaattori.
Virheellisesti ilmoitetusta laskutusosoitteesta ja/tai laskun uudelleen kirjoituksesta veloitamme EUR 15 palvelumaksun.
Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös turvallisesti Paytrailin kautta verkopankkimaksuna tai luottokortilla.Pyydämme tarkistamaan ilmoittamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu".
Saat automaattisen vahvistuksen onnistuneesta rekisteröitymisestäsi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Osallistuminen vahvistuu osallistumismaksun eräpäivään mennessä maksamalla. Luennoitsijat, kunniavieraat, kutsuvieraat ja toimihenkilöt eivät maksa osallistumismaksua.

Laskutuslisä 12,40. Laskuttaja Kokouspalvelu ELEN ky, Y-tunnus 2484125-0, osoite: Sepänkatu 1, rak 5 B, 70100 Kuopio. Virheellisesti ilmoitetusta laskutusosoitteesta ja/tai laskun uudelleen kirjoituksesta veloitamme palvelumaksun EUR 15,00.

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Mahdollisesta esteestä osallistua koulutuspäiville pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti viipymättä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@elen.fi.


Peruutus on mahdollinen 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta 31.1.2023 saakka. Toimistokulu 50 € veloitetaan peruutuksen yhteydessä osallistumismaksun hyvityksestä. 31.1.2023 jälkeen tulleesta peruutuksesta peruutuskulut ovat 100 %. Muutoskulut rekisteröitymisen jälkeen EUR 15,00/muutos. Kokouspalvelu ELEN toimii henkilötietojen käsittelijänä ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja ja näiden suojausta Tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lisätiedot rekisteröinnistä ja kokouksen järjestelyistä:

Kokouspalvelu ELEN
Pia Sihvonen
puh 010 235 1120
sposti infektioidentorjuntapaivat@elen.fi